Viimeisimmät julkaisut

YIT rakentaa toimistotalon Vilnaan

YIT on allekirjoittanut East Capital Explorer AB:n kanssa urakkasopimuksen toimistotalon rakentamisesta Vilnaan. Sopimuksen arvo YIT:lle on noin 20 miljoonaa euroa, ja hanke valmistuu vuoden 2018 puolivälissä.

Kuva: YIT

Kuva: YIT

Toimisto rakennetaan Vilnan liikekeskustaan. Vuokrattava pinta-ala on noin 13 000 neliömetriä, joista päävuokralaiseksi tuleva Swedbank vuokraa hieman alle 70 %. Hankkeelle haetaan platinatason LEED-ympäristösertifikaattia. Jos kohde täyttää platinatason vaatimukset, se on Liettuan ensimmäinen rakennus, jolle myönnetään kyseinen sertifikaatti.


YIT luo kestäviä kaupunkeja ja parempaa elinympäristöä kehittämällä ja rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita. Panostamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen, korkeaan laatuun ja monipuolisen osaamisemme jatkuvaan kehittämiseen. Toiminta-alueemme kattaa Suomen, Venäjän, Baltian maat, Tšekin, Slovakian ja Puolan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli lähes 1,7 miljardia euroa, ja työllistämme noin 5 300 henkilöä. Osakkeemme noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. www.yit.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>