Viimeisimmät julkaisut

Wise Group ostaa KR-Tiimi Oy:n liiketoiminnan

wise_Wise Group Finland Oy hankkii eteläkarjalaisen insinööritoimiston KR-Tiimi Oy:n liiketoiminnan. Kauppa vahvistaa Wise Groupin Rakennuttamisen toimialaa ja laajentaa paikallista palvelutarjontaa Etelä-Karjalan alueella.

”Wise Groupin kasvustrategian ytimessä on tavoitteemme tarjota Wise Groupin koko kattava palvelupaketti myös paikallisesti asiakkaillemme kaikkialla Suomessa. KR-Tiimillä on vankka osaaminen ja kokemus kiinteistökehittäjinä, rakennuttajakonsultteina ja rakennusten kuntotutkijoina. Heidän liittymisensä osaksi Wise Groupia laajentaa paikallisen palveluntarjontamme Etelä-Karjalassa rakennesuunnittelusta rakennuttamisen palveluihin”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska toteaa.

Lappeenrannassa toimiva KR-Tiimi Oy on keskittynyt kiinteistöjen konsultointipalveluihin kiinteistökehittäjänä, rakennuttajakonsulttina ja rakennusten kuntotutkimuspalvelujen tarjoajana. Yrityksessä työskentelee kaikkiaan kahdeksan asiantuntijaa, jotka jatkavat vanhoina työntekijöinä Wise Groupin palveluksessa. KR-Tiimin omistajat Jussi Pöllönen ja Mari Lautala tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi.


Wise Group on suomalainen talonrakennusalan moniosaaja, joka tarjoaa konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin. Sekä yrityskaupoilla että orgaanisesti kasvanut Wise Group kuuluu viiden suurimman talonrakennussektorin asiantuntijapalveluja tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Pitkäaikaisista ja uudistuvista asiakassuhteistamme kertovat yli 30 000 toteutettua uudis- ja korjauskohdetta 40 vuoden aikana. Wise Groupissa työskentelee yli 480 rakenne- ja talotekniikan, rakennuttamisen, korjausrakentamisen ja akustiikan asiantuntijaa viidellätoista eri paikkakunnalla. http://www.wisegroup.fi/

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>