Viimeisimmät julkaisut

Wise Group ostaa Insinööritoimisto Instaro Oy:n

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se hankkii oululaisen Insinööritoimisto Instaro Oy:n koko osakekannan

Yrityksen vahva osaaminen korjausrakentamisen eri vaiheista vahvistaa Wise Groupin palveluntarjontaa Pohjois-Suomessa. Instaro jatkaa toimintaansa omalla nimellään Wise Groupin tytäryhtiönä.

“Kauppa toteuttaa strategiaamme laajentamalla Wise Groupin palvelutarjontaa Pohjois-Suomen alueella korjausrakentamisen palveluihin. Vastaavasti Instaro pystyy jatkossa auttamaan asiakkaitaan vahvemmin etenkin lvi-, sähkö- ja rakennesuunnittelun osaamisessa. Meillä on nyt yli 50 henkilön laaja-alainen suunnittelu- ja konsultointiyksikkö Oulussa ja voimme tarjota asiakkaillamme kaikki talonrakennusalan palvelut paikallisesti yhden oven takaa. Lisäksi Sitolla on Oulussa 20 hengen infrasuunnitteluun ja konsultointiin keskittynyt yksikkö, joka palvelee myös tämän sektorin asiakkaita”, Wise Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Puska sanoo.

Instaro Oy on Pohjois-Suomen suurin korjausrakentamisen asiantuntijapalveluihin keskittynyt toimija ja markkinajohtaja Oulun alueella. Sen merkittäviä asiakkaita ovat alueen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden lisäksi esimerkiksi Oulun kaupungin eri liikelaitokset ja Oulun ympäryskunnat.

Yrityksen ydinosaamista ovat mm. korjausrakentamisen rakennuttamispalvelut, kiinteistökatselmus- ja tärinäseuranta, kuivatusrakenteiden suunnittelu ja rakennuttamistehtävät sekä laaja-alaiset kunto- ja sisäilmatutkimukset.

Kaikki yrityksessä työskentelevät 22 korjausrakentamisen asiantuntijaa jatkavat nykyisissä tehtävissään. Instaron nykyinen toimitusjohtaja Juha-Pekka Kumpulainen jatkaa toimitusjohtajana. Instaron omistajat tulevat kaupassa Sitowisen osakkaiksi.

Wise Group ja Sito Oy ovat yhdessä Sitowise, suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Wise Group on talonrakennusalan asiantuntija, joka tarjoaa kattavat konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalvelut uudis- ja korjauskohteisiin. Sito on infran, liikenteen, maankäytön, ympäristön ja digitaalisten palveluiden moniosaajayritys. Yhdessä työllistämme 1200 huippuosaajaa ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki rakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut saman katon alta.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>