Viimeisimmät julkaisut

Wise Group ostaa Devecon Projektinjohto Oy:n ja Devecon Group Oy:n

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se hankkii sekä Devecon Projektinjohto Oy:n että Devecon Group Oy:n koko osakekannan

Molemmat yritykset jatkavat toimintaansa nykyisillä nimillään osana Wise Groupia.

”Deveconin myötä saamme Wise Groupiin uuden tyyppistä projektinjohto- ja rakennuttamisosaamista, joka palvelee kiinteistönomistajia, mutta suuressa määrin myös kiinteistöjen vuokralaisia. Samalla vahvistamme olemassa olevaa palveluntarjontaamme pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska sanoo.

Pääasiallisesti kiinteistöomistajien, kiinteistösijoitusyhtiöiden sekä kiinteistömanagement-yritysten kanssa työskentelevien yritysten palveluihin kuuluvat mm. vuokralaismuutosten johtaminen ja valvonta sekä kiinteistöomaisuuden ja -varallisuuden uudelleenarviointi- ja kehityspalvelut pääsääntöisesti liike- ja toimitiloihin liittyen.

Devecon Projektinjohto Oy:ssä ja Devecon Group Oy:ssä työskentelee yhteensä 16 rakennuttamisen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. He kaikki jatkavat nykyisissä tehtävissään. Deveconin omistajat Antti Kaplas, Riku Korpinen ja Petri Rignell tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi.

Wise Group on suomalainen talonrakennusalan moniosaaja, joka tarjoaa konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin. Yhdessä infrarakentamisen asiantuntijan Sito Oy:n kanssa muodostamme suurimman suomalaisomisteisen talo- ja infrarakentamisen suunnittelu- ja konsultointiyrityksen.

Wise Groupin pitkäaikaisista ja uudistuvista asiakassuhteista kertovat yli 30 000 toteutettua kohdetta 40 vuoden aikana. Meillä työskentelee yli 520 rakenne- ja talotekniikan, rakennuttamisen, korjausrakentamisen ja akustiikan asiantuntijaa viidellätoista eri paikkakunnalla

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>