Viimeisimmät julkaisut

VVO-konserni ja Lehto Group Oyj sopivat yli 100 vuokra-asunnon rakentamisesta

VVO Kodit Oy ja Lehto Group Oyj ovat tehneet yhteistyösopimuksen yli 100 vuokra-asunnon rakentamisesta pääkaupunkiseudulle. Lumo-vuokra-asunnot toteutetaan vuosina 2017 ja 2018. Osapuolet eivät julkista sopimuksen arvoa.

Sopimus kattaa kahden suuren kerrostalon rakentamisen KVR-urakkasopimuksella asiakkaalle täysin valmiiksi. Kerrostalon toteuttaa Lehto Group Oyj:n tytäryhtiö Rakennuskartio Oy.

Kaikissa asunnoissa käytetään Lehdon esivalmisteisia tehdaskomponentteja, kuten keittiö- ja kylpyhuonemoduuleja, jotka valmistetaan yhtiön omassa tehtaassa Oulaisissa.

”Yhteistyö VVO-konsernin kanssa on ollut erittäin miellyttävää ja helppoa. Kiitämme luottamuksesta ja aloitamme innolla yhteistyön”, kaupallinen johtaja Markus Myllymäki Rakennuskartiosta kertoo.

”Tämä vuokra-asuntoinvestointi on osa strategista kasvutavoitettamme. Haluamme kasvattaa konsernin vuokra-asuntomäärää yhteensä tuhannella asunnolla vuosittain”, kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen sanoo.

Yhteistyösopimus on ensimmäinen VVO Kodit Oy:n ja Lehto Group Oyj:n välillä.


Lehto Group lyhyesti

Lehto Group on talousohjattuun rakentamiseen keskittyvä suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Yhtiön missio on olla innovatiivinen rakennusalan uudistaja. Yhtiö on jakanut toimintansa neljään palvelualueeseen: Toimitilat, Asunnot, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Lehto Group toimii tällä hetkellä Suomessa ja se on maantieteellisesti keskittynyt kasvukeskuksiin, jotka muodostavat merkittävän osan rakentamisen volyymista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 276 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli tilikauden 2015 päättyessä 423 henkilöä.

www.lehto.fi

VVO-konserni lyhyesti

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.

lumo.fi, vvo.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>