Viimeisimmät julkaisut

Visu Hyllyjärjestelmälle lisensiointisopimus Pohjois-Amerikkaan

Visu Kaluste Oy:n Visu-hyllyjärjestelmälle on tehty lisensiointisopimus Pohjois-Amerikkaan. Kumppanina on kansainvälisesti tunnettu Sheldon Manufacturing Inc, joka ryhtyy valmistamaan tuotteita Yhdysvalloissa ja myymään niitä Yhdysvalloissa sekä Kanadassa.

visu

–Odotamme sopimukselta paljon, koska Pohjois-Amerikka on suurin markkina-alue kyseisille tuoteryhmille ja yhteistyökumppanillamme on erittäin hyvät valmiudet valmistaa sekä hoitaa jakelu kyseisillä markkinoilla, Visu Kalusteen myyntijohtaja Kari Hokkanen sanoo.

-Olemme erittäin innoissamme uudesta sopimuksesta ja tuotteesta. Tuotteet ovat jo nyt loistavia, ja patentoidun tuotteen hyödyntäminen tulevaisuudessa avaa uusia ovia moniin tuoteryhmiin, Sheldon Manufacturing Inc:n pääjohtaja Dan Sheldon toteaa.

Visu on Visu Kaluste Oy:n toimitusjohtaja Jouni Nesteen keksintö. Hyllyjärjestelmää on kehitetty yrityksen sisällä sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Yritys on tehnyt omia malleja myös yhteistyökumppaneilleen kuten Iskulle ja Metokselle.

Visu Kaluste Oy valmistaa hyllyjärjestelmien lisäksi muun muassa laboratoriokalusteita. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa yhteistyössä käyttäjien ja asiantuntijoiden kanssa.

Sheldon Manufacturing, Inc. on erikoistunut tasalämpötuotteisiin kuten uunit, hautomolaitteet, testikaapit, altaat sekä erikoistuotteet, joita käytetään laboratorioissa, sairaaloissa, elintarvike-, kemian- ja lääketeollisuudessa sekä elektroniikka- ja ilmailuteollisuudessa. Yhtiöllä on kattava jakeluverkosto Yhdysvalloissa ja Kanadassa sekä moderni tuotantolaitos Oregonissa, Yhdysvalloissa.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>