Viimeisimmät julkaisut

Visu Hyllyjärjestelmä

Uusi suomalainen innovaatio nyt Ahlsellilta

Visu Kaluste Oy on lanseerannut markkinoille täysin uudenlaisen patentoidun suomalaisen innovaation: Visu hyllyjärjestelmän joka avaa uudet mahdollisuudet varastointiin ja säilytykseen. Hyllyjärjestelmä on täysin portaattomasti korkeussäädettävä. Voit säätää hyllyt haluamallesi korkeudelle ja muuttaa korkeutta tarpeiden mukaiseksi. Lisäksi se on helppo ja nopea asentaa. Huippuluokan kantavuudesta huolimatta se rasittaa minimaalisesti seinää. Visu hyllyjärjestelmän tuotteet on 100 prosenttisesti Suomessa valmistettu – korkealaatuisina Visu Kalusteen tuotteet sopivat kotimaisuutensa ansiosta erityisen hyvin Ahlsellin valikoimaan.

Warehouse hylly järjestelmä

Idea järjestelmälle lähti työergonomia-ja tietokonetasoista, mutta suurempien markkinoiden huomattiin löytyvän suuria kantavuuksia ja muunneltavuutta vaativista hyllyratkaisuista; esimerkiksi yritysten ja teollisuuden varastoissa ja autotalleissa. Tuotteiden kantavuus on huippuluokkaa: esimerkiksi 45 senttiä pitkä kannatin kestää 460 kilon kuorman. Tuotteet on lanseerattu markkinoille kevään aikana ja ovat nyt saatavissa Ahlsellin myymälöistä ympäri maan.

Puhdastila hyllyjärjestelmä Visu Clean

Ahlsell ja Visu Kaluste julkaisivat yhdessä uuden puhdastila Visu hyllyjärjestelmän Cleanin, Syyskuussa Alihankinta messuilla Tampereella. Tuotteet soveltuvat kaikkiin puhdastila kohteisiin, mm. elintarvike-, laboratorio-, ja kylmätiloihin. Etuna perinteisiin järjestelmiin on sen puhdistettavuus ja säädettävyys. Suomalainen toimija pystyy täyttämään meidänkin tiukat vaatimukset. Tämä on ehdottomasti tuoteryhmä jossa on merkittävä kasvun paikka, sillä puhdastila määräykset tiukkenevat koko ajan ja työ ergonomia on entistä tärkeämpää työssä jaksamisen kannalta.

Tutustu Warehouse-järjestelmään tästä »

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>