Viimeisimmät julkaisut

VILPE® Classic Vino 2K entistäkin jyrkemmille katoille

VILPE® Classic Vino 2K on uusi edistyksellinen vesikaton läpivienti rivipelti- ja huopakatteelle. VILPE® Classic Vino on mahdollista asentaa aina 57 asteen kattokaltevuuteen saakka. Läpiviennin kaulus on saanut uuden jyrkemmin kallistuvan muotoilun, joka mahdollistaa asentamisen perinteistä VILPE® Classic -läpivientiä jyrkemmälle katolle. VILPE® Classic Vino 2K:n tyyli on myös edeltäjäänsä verrattuna suorakulmaisempi ja tyylikkäämpi suoralinjaisella rivipeltikatteella.

Tuotekokonaisuuteen kuuluu Aluskatteen 2K-tiiviste, joka on uuden sukupolven VILPE®-ratkaisu aluskatteen täydelliseen tiivistykseen. Kaksikomponenttinen aluskatteen tiiviste ulottuu aluskatteen alta läpiviennin yläosaan. Näin se sulkee täysin aluskatteen ja läpiviennin välisen aukon estäen lumen, sadeveden ja kosteuden pääsyn kattorakenteisiin ja eristeisiin. Läpiviennin pohjassa oleva tiiviste takaa täysin vedenpitävän lopputuloksen.

VILPE® Classic Vino 2K -läpivientisarjan asentaminen on yksinkertaista ja helppoa: läpiviennissä on valmiina piikit Aluskatteen 2K -tiivisteen kiinnittämistä varten ja pakkaukseen sisältyvät kaikki asennustarvikkeet sekä selkeät ohjeet.

Läpiviennin avulla asennetaan katolle VILPE®-huippuimurit, -poistoputket, -tuuletusputket ja -antenniläpiviennit. Läpivienti on suunniteltu Ø 75, 110, 125 ja 160 mm putkille.

Valmistusmateriaali

VILPE® Classin Vino -läpivienti on valmistettu kestävästä, ympäristölle haitattomasta UV-suojatusta polypropeenimuovista (PP).


VILPE® Classic Vino 2K -läpivientisarja on suunniteltu ja valmistettu Suomessa pohjoismaiset olosuhteet huomioiden.

www.vilpe.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>