Viimeisimmät julkaisut

Ville Nakari Onvestin kiinteistöpäälliköksi

Perheyhtiö Onvestin uusin rekrytointi vahvistaa kiinteistöliiketoiminnan tiimiä Ville Nakarin aloittaessa kiinteistöpäällikkönä. Nakari siirtyy kiinteistöpäällikön tehtäviin A-insinööreiltä projektipäällikön tehtävistä.

Onvest on nimittänyt uudeksi kiinteistöpäällikökseen Ville Nakarin (Ins. AMK Rakennustekniikka) 1.5.2020 alkaen. Villen tehtävänä tulee olemaan kiinteistövarallisuuden kehittäminen ja hallinnointi Onvestin uuden strategian mukaisesti.

Aikaisemmista tehtävistään Ville on kerryttänyt monipuolisesti kokemusta etenkin kaupallisten kiinteistöjen vaativien uudis- ja korjausrakennushankkeiden projektinjohtotehtävistä, työskennellessään mm. SOK:lla ja Rakennuttajatoimisto HTJ:ssä.

”Meillä on Vantaan Mittalinjalla käynnissä merkittävä pilvipalvelukeskuksen kehittämiseen liittyvä hanke, johon Ville ehtii hyvin mukaan. Iloitsen siitä, että saamme Villen asiantuntemuksen ja verkostot käyttöömme yli 80 000 neliön tonttimme jatkokehitykseen. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet laajentaa tontilla konesalitoimintoja tai kehittää sinne muuta teolliseen käyttöön soveltuvaa toimintaa. Kiinteistöpäällikön rekrytointi on tärkeä osa kasvustrategiaamme”, kertoo kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna Ekdahl.

”On ollut hienoa aloittaa Onvestilla, ja lähden uusiin haasteisiin isolla mielenkiinnolla ja motivoituneena. Uuden oppimista tulee varmasti riittämään ja onneksi ympärillä onkin mahtava tiimi tukemassa. Uskonkin, että tulemme saavuttamaan hienoja onnistumisia sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä ja pystymme hyödyntämään tämän monipuolisen kiinteistösalkun koko potentiaalin tulevaisuudessa”, Ville Nakari toteaa.

Lisätietoja antaa:

Hanna Ekdahl
Kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja
hanna.ekdahl@onvest.fi
puh. 020 111 5103

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>