Viimeisimmät julkaisut

Viimeinkin on saatavilla täydellisesti sävyihin sopiva saumamassa

Viimeinkin on saatavilla täydellisesti sävyihin sopiva saumamassa seiniin ja lattioihin sekä silikonimassa keittiöön ja kylpyhuoneeseen!

Kuva: Bostik

Bostik on yhtenäistänyt seinä- ja lattiasaumamassojen sekä kylpyhuoneisiin, keittiöön ja muihin laattapinnoitettuihin tiloihin sopivien silikonien värikartan. Valikoimissamme on nyt kahdeksan täysin toisiinsa sopivaa sävyä, joilla voit luoda yhtenäisen sisustuksen! Kaikki tuotteemme on luotu kestämään kovaa käyttöä. Lisäksi ne ovat likaa hylkiviä.

 

Bostik PRO Wall Grout (CG2 WA) on sekä seinälaatoille että -mosaiikille sopiva saumalaasti sekä kuivissa että kosteissa tiloissa. Sopiva sauman leveys on 2­-5 mm.

 

Bostik PRO Floor Grout (CG1) on lattiasaumalaasti laatoille kuivissa ja kosteissa tiloissa. Laastilla voi tehdä erittäin kapeita, jopa 2 mm saumoja, mutta myös jopa 15 mm leveitä.

 

Silicone Wet Room on homeenestokäsitelty silikonisaumamassa, joka kestää erittäin hyvin ikääntymistä. Sen koostumus on sileä, mikä tekee siitä helposti työstettävän märkätilojen ja muiden homehtumisriskille alttiiden tilojen tiivistyksessä ja saumauksessa.

 

”Yhtenäisten värien kysyntä sekä seinä-, lattia- että reunasaumoissa on ollut voimakasta sekä arkkitehtien että laattamyyjien keskuudessa. Nyt voimme tarjota ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen värijärjestelmän, joka sopii laajalle kaakeli- ja klinkkerivalikoimalle. Peter Fäldt, tuotepäällikkö, Bostik Northern Europe.

 

Tietoa Bostikista

Bostik on maailman johtava teollisen valmistuksen asiantuntija sekä rakennus- että kuluttajamarkkinoilla. Bostik on valmistanut innovatiivisia, älykkäitä ja mukautettavia ratkaisuja arkipäiviimme jo yli vuosisadan ajan. Bostik kuuluu kemikaalikonserni Arkemaan. Lisätietoa Bostikista saat osoitteesta www.bostik.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>