Viimeisimmät julkaisut

Viherseinien Naavalle yhteistyöyritys Souliin

Naava on aloittanut toimintansa Etelä-Korean Soulissa yhteistyössä lifestyle-yritys Sejung Groupin kanssa. Naava Korea Co. Ltd.:n omistaa Sejungin kehitysyritys, jolle Naava on antanut oikeuden käyttää Naava-brändiä yksinoikeudella.

Kuva: Naava

Naava perustettiin Suomessa vuonna 2012. Seuraavaksi Naava laajensi toimintaansa Ruotsiin ja myöhemmin vuonna 2016 Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Nyt Naava on laajentanut toimintaansa Aasiaan Etelä-Koreaan.

”Aasia on ollut Naavan lopullinen tavoite koko ajan. Vaikka kaikki maat – myös Pohjoismaat puhtaine ulkoilmoineen – hyötyvät paremmasta sisäilmasta, Aasiassa ilmansaasteongelma on vakava. Olen kokenut asian itse työskennellessäni KONEella Aasian eri maissa. Etelä-Korea toimii lähtöpaikkana Aasian-markkinoiden valloituksellemme, sillä löysimme arvomme jakavan kumppanin johtavasta paikallisesta lifestyle-suuryhtiöstä Sejungista. Lisäksi Etelä-Koreaan siirtyminen on meille järkevää, koska korealaiset ottavat uudet innovaatiot ja teknologiat suotuisasti vastaan ja etsivät ratkaisuja luonnosta. Sejung tukee perustettua paikallista Naava Korea Co. Ltd -yritystä, joka on Naavan jakelija yksinoikeudella Koreassa”, Naavan hallituksen puheenjohtaja Arttu Salmenhaara kertoo.

Sejung on globaali brändinhallintayritys ja muodin jälleenmyyjä ja jakelija 1500 myymälöineen ympäri maata. Yritys on laajentanut toimintaansa muodista elintarvikkeisiin, kotitaloustuotteisiin, hotelli- ja vapaa-ajan alalle sekä kiinteistöalalle. Sejungin toimitusjohtaja Kyung Kyu (Sean) Kim on aina tuntenut yhteenkuuluvuutta Suomea ja suomalaista kulttuuria sekä luontoa kohtaan. Tästä syntyikin Sejungin ulkoiluvaatemerkki Fever Green – Inspired by Finland.

”Ilmansaasteongelma on Etelä-Koreassa akuutti, ja Soul on yksi maailman saastuneimmista suurkaupungeista. Sejung näki Naavan tehokkaassa biologisessa ilmanpuhdistimessa ratkaisun ongelmaan ja halusi aloittaa yhteistyön tuodakseen raikasta, luonnollista ilmaa ja aitoa luontoa sisätiloihin Naavan kauniiden ja automatisoitujen älykalusteiden avulla. Naava Korea on toiminut nyt kolmen kuukauden ajan ja ensi vuonna odotettavissa on yli 1 miljoonan euron liikevaihto”, Naavan Korean toimitusjohtaja Namkyu Lee sanoo.

 


Naava on vuonna 2012 perustettu suomalainen terveysteknologiayritys, joka tuo ihmiset lähemmäs luontoa sisätiloissa. Teemme patentoituja ja palkittuja Naava-älykalusteita, jotka tuovat luonnon hyödyt sisälle. Naava on muutakin kuin viherseinä: se on biologinen ilmanpuhdistin, ilmankostutin ja tilanjakaja. Ihminen viettää suurimman osan päivästään sisätiloissa, joten siellä pitäisi tuntua yhtä hyvältä kuin luonnonhelmassa. www.naava.io

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>