Viimeisimmät julkaisut

Vepsäläiselle uusi toimitusjohtaja mainosmaailmasta

Uusi toimitusjohtaja Jussi Lindholm on siirtynyt Vepsäläisen johtoon mainostoimisto hasan & partnersin operatiivisen johtajan paikalta. Alan ulkopuolelta tulevan johtajan myötä ketju lähtee hakemaan kasvuloikkaa kokonaisvaltaisesti niin konseptin, toiminnanohjauksen, analyyttisyyden kuin markkinoinnin osalta.

Aivan uusi Lindholm ei kuitenkaan toimialalle ole. Viimeiset viisi vuotta hän on toiminut avainhenkilönä rakentamassa Vepsäläisen menestystarinaa mainostoimiston puolella ja osallistunut näin aktiivisesti yrityksen johtoryhmän toimintaan.

Irti vanhoista tottumuksista

Vepsäläinen on viime vuosien aikana panostanut toiminnanohjauksen ja oman konseptinsa kehittämiseen. Yritys on onnistunut säilyttämään paikkansa laadukkaan muotoilun vähittäismyymälänä ja tekemään kasvua, vaikka moni alan perinteinen toimija on saanut seurata liiketoimintansa heikkenemistä.

Kuten perheyrityksissä usein, päätöksenteko pohjautuu kuitenkin helposti vanhoihin tapoihin ja tottumuksiin. Nyt tehtävällä johtajan vaihdoksella haetaan muutosta erityisesti tähän.

”On aika loikata eteenpäin ja uskoa yritys alan ulkopuolelta tulevan toimitusjohtajan johdettavaksi. Jonkun, joka on tottunut tekemään asioita toisin ja näkee aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kasvun tekemiseksi,” Vepsäläinen Oy:n perustajasukuun kuuluva Matti Vepsäläinen toteaa.

Uudella johtajalla kokemusta haastavista markkinoista

Tuloksekkaan markkinoinnin ja brändityön lisäksi Lindholmilla on kokemusta ja näyttöjä yrityksen johtamisesta haastavassa taloustilanteessa ja muuttuvassa markkinassa.

”Vepsäläinen on yritys, jolla on kunniakas historia sekä paljon potentiaalia. Vetovastuun ottaminen on itselle etuoikeus ja hieno mahdollisuus tehdä jotain merkittävää. Ei vain suomalaisessa kentässä vaan koko huonekalukategoriassa yleensä,” Lindholm kiteyttää. 

”Tulevien kuukausien ohjelma on hyvin selvä. Kun tavoitellut perusmuutokset saadaan vauhtiin, aletaan ketjun kasvua ja kehitystä johtaa täysin omaan suuntaansa.

 

Vepsäläinen on vuonna 1956 perustettu kotimainen sisustus- ja designhuonekaluliike, jolla on myymälöitä 20 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Yrityksen missiona on tarjota asiakkailleen “elämänkumppaneita tositarkoituksella” – aikaa ja käyttöä kestävää designia, joka säilyy vuosikymmenestä toiseen ja maksaa pitkällä tähtäimellä itsensä takaisin sekä rahassa että säästyvissä luonnonvaroissa. Vepsäläisen valikoiman perustan muodostavat perinteiset kotimaiset merkkihuonekalut ja kansainvälisten valmistajien tuotteet – ​niin klassikot kuin uusi muotoilu. www.vepsalainen.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>