Viimeisimmät julkaisut

Vekkikaihtimien Visorille 2020 oli kasvun vuosi

Kankaisia vekkikaihtimia Kempelessä valmistavan Suomen Visor Oy:n liikevaihto kasvoi vuonna 2020 yli 30 %. Yritys suunnittelee palkkaavansa lisää työntekijöitä myyntiin ja tuotantoon. Visor on osa Lumon-konsernia.

– Kankaiset vekkikaihtimet ovat nouseva trendi sekä Suomessa että vientimarkkinoilla. Kuluttajat panostavat tällä hetkellä vahvasti kodin viihtyisyyteen, mikä näkyy myynnissä. Tuotteemme herättää kiinnostusta sekä Euroopassa että Pohjois-Amerikassa, kertoo Suomen Visor Oy:n toimitusjohtaja Markku Pulkkinen.

Visor laajentaa myyntiorganisaatiotaan myös Suomessa. Kuluttajamyynnin päällikkö Antti Pulkkisen mukaan tavoitteena on luoda Euroopan laajuisen verkkokaupan lisäksi kattava kuluttajamyyntiorganisaatio, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Suunnitelmissa on palkata kymmeniä myyjiä.

Visorin tehtaan automaatioastetta ja kapasiteettiä aiotaan nostaa lähivuosina. Tuotannon tehtäviin palkataan lisää työntekijöitä.

Haluamme jatkossakin pitää kaihtimien valmistuksen ja suunnittelun Suomessa. Siksi panostamme voimakkaasti uuden kehitykseen ja investoimme Kempeleen-tehtaaseemme, Markku Pulkkinen sanoo.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>