Viimeisimmät julkaisut

Värit palaavat kylpyhuoneeseen 2016

Villeroy & Boch lanseeraa uuden värikonseptin Artis-pesuallasvalikoimaan yhteistyössä suunnittelija Gesa Hansenin kanssa. Pesuallasta on saatavana neljä vuodenaikojen inspiroimaa väriä: vihreä, keltainen, vaaleanpunainen ja sininen. Kaikista väreistä on saatavana kolme erilaista sävyä, joista on helppo valita sisustukseen sopivin.

– Värivalikoima on muuttumassa. Viime vuosina sisustuksessa on suosittu neutraaleja ja hillittyjä värisävyjä. Nyt olen kuitenkin huomannut, että voimakkaammat värit ovat saamassa jälleen jalansijaa, aivan kuten muodissakin. Värit elävöittävät sisustusta kodin kaikissa huoneissa, myös kylpyhuoneessa, suunnittelija Gesa Hansen kertoo.

Värikäs kylpyhuone on vahva trendi vuonna 2016. Villeroy & Boch on jo pitkään käyttänyt voimakkaita värejä, joiden avulla kylpyhuonetta voidaan korostaa sisustustyylistä riippumatta. Neljän värin lisäksi sarjassa on myös kolme uutta harmaan ja mustan sävyä.

Jokaiselle jotakin

Pesualtaasta on saatavana neljä eri muotoa: pyöreä, ovaali, suorakulmainen ja neliönmuotoinen. Altaat valmistetaan uudesta TitanCeram-materiaalista, joten ohuisiin ja muotoiltuihin altaisiin saadaan sama kestävyys kuin kylpyhuoneposliinissa. Artis-mallistosta on ollut aikaisemmin saatavana samat mallit valkoisen sävyissä White Alpine ja Star White. Näitä täydennetään nyt 15 uudella sävyllä.

Vihreä – Mint, Sencha ja Cedar

Keltainen – Macaroon, Lemon ja Mustard

Vaaleanpunainen – Powder, Ballet ja Rose

Sininen – Fog, Frost ja Ocean

Harmaa/musta – Full Moon (vaaleanharmaa), French Linen (tummanharmaa) ja Coal Black (musta)


Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Lisätietoja on saatavana osoitteesta www.gustavsberg.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>