Viimeisimmät julkaisut

Valvontakonsulteille uusi Sote ja päiväkodit -yksikkö

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy:n mukaan sen asiakastarpeet ovat kasvaneet rakennuttamis- ja valvontapalveluista erikoistuneisiin asiantuntijuutta vaativiin tehtäviin. Kasvun ja uusien asiakastarpeiden myötä yritys uudistaa rakennettaan perustamalla uuden Sote ja päiväkodit -liiketoimintayksikön.

Kuva: valvontakonsultit.fi

Sote ja päiväkodit -yksikkö vahvistaa Valvontakonsulttien mukaan yrityksen kykyä tuottaa vaativia palveluita sosiaali- ja terveyssektorille sekä varhaiskasvatusasiakkaille. Yksikköön keskitetään asiantuntijuutta, jonka avulla ymmärretään kiinteistöihin kohdistuvat tilaajien ja käyttäjien erityisvaatimukset koko elinkaaren ajalta.

Valvontakonsulttien mukaan ydinpalvelut ovat hankkeen johto, rakennuttaminen ja työmaavalvonta. Uudessa yksikössä tuotetaan myös muita palveluita, esimerkiksi puhdastilarakennuttamista, tilatehokkuusjärjestelyn johtamista, hoivayksiköiden laadunarviointia, puhtaudenhallinta-, turvallisuus- ja olosuhdekoordinointia. Esimerkkikohteita ovat muiden muassa sairaalat, terveysasemat, hoivatilat sekä varhaiskasvatusyksiköt.

Juho Kinnunen (DI) on nimitetty yksikön päälliköksi 1.9.2020 alkaen. Kinnunen on toiminut tähän asti Valvontakonsulteilla hankekehityspäällikkönä. Aikaisemmin hän on toiminut HUS-Kiinteistöt Oy:n kehityspäällikkönä, YIT:llä lukuisissa kehitystehtävissä sekä ESJP Oy:ssä korjausrakentamisurakoinnin parissa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>