Viimeisimmät julkaisut

Vaihtoehtoisrahoittaja EstateGuru laajentaa Saksaan

Suomessa tänä syksynä avannut vaihtoehtoisrahoittaja EstateGuru laajentaa toimintaansa Saksassa. EstateGurun mukaan Saksan liittyessä sen operatiiviseen markkina-alueeseen paikallisten pk-yritysten mahdollisuudet liiketoimintarahoituksen turvaamiseen kasvavat. Samalla saksalaisille asiakkaille avautuu mahdollisuus sijoittaa myös suomalaisiin projekteihin.

Matti Vansén

EstateGuru aloittaa yhteistyön  VarenGold Bankin kanssa. Finanssiteknologiaan erikoistunut yhtiö tarjoaa EstateGurun saksalaisille asiakkaille tukea lainsäädäntöä ja muita säädöksiä koskevissa asioissa.

”Teimme ensimmäisen sijoituksen EstateGuruun jo vuonna 2018, ja meillä on täysi luottamus heidän kykyynsä ja kunnianhimoonsa nousta toimialan avaintekijäksi Saksassa. Palveluidemme tarjoaminen on looginen seuraava askel yhteistyössämme, ja se tukee myös Varengold Bankin tavoitetta olla paras mahdollinen yhteistyökumppani FinTech-yrityksille ja niille, jotka haluavat olla tekemässä muutosta koko finanssisektorille”, toteaa Varengold Bank AG:n varatoimitusjohtaja Lukas Diehl.

EstateGurun mukaan sen toiminta on herättänyt kiinnostusta Suomessa; palvelun suomalaissijoittajien määrä on kolminkertaistunut lyhyessä ajassa.

”Uusilla markkinoilla saamamme vastaanotto kielii siitä, että EstateGurun kaltaiselle toimijalle on kysyntää enemmän kuin koskaan. Luototusvaje rahoitusmarkkinoilla kasvattaa vaihtoehtoisrahoituksen merkitystä perinteisten lainoittajien rinnalla, samalla kun sijoittajat etsivät portfolioonsa tuotetta, joka ei korreloi suoraan osake- tai korkomarkkinoihin, ja jolla on vakuus suhteellisen matalalla lainoitusasteella”, kertoo EstateGurun Suomen maajohtaja Matti Vansén.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>