Viimeisimmät julkaisut

Vahaselle sekä uusi konsernijohtaja että hallituksen puheenjohtaja

Vahanen-konserni on valinnut uudeksi konsernijohtajakseen 54-vuotiaan Risto Rädyn, joka on aiemmin toiminut Trimble Solutions Oy (ent. Tekla Oy) varatoimitusjohtajana ja Trimble Buildings Structures divisioonan General Managerina. Räty astuu marraskuussa konsernijohtaja Risto Vahasen tilallle, Vahasen keskittyessä vastaisuudessa koko toimialan kehittämiseen. Vahanen myös jatkaa konsernin hallituksessa. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu 62-vuotias Pekka Rantamäki, joka on toiminut viimeksi Teknoksen konsernijohtajana 2006-2015 ja sittemmin senior advisorin roolissa.

Risto Vahanen, Risto Räty, Pekka Rantamäki

Risto Vahanen, Risto Räty, Pekka Rantamäki

Risto Räty on toiminut rakennusalan ohjelmistoyhtiö Teklassa vuodesta 1986 eri tehtävissä, ja on ollut vahvasti mukana kasvattamassa yrityksen Building and Consruction -liiketoimintaa. Vuonna 2009 Tekla voitti tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnon.

”Koko rakennusala on vahvassa murrosvaiheessa muun muassa digitalisaation vuoksi. Uskon, että kokemukseni kovan kasvun, kansainvälistymisen ja digitalisaation luotsaamisesta ovat hyödyksi myös Vahanen-yhtiöissä. Olemme hyvissä asemissa ja uskon kasvuvauhdin jatkuvan”, Räty sanoo.

”Olemme suomalaisomisteinen ja innovatiivinen elinympäristön kehittäjä, jonka liiketoiminta perustuu arvoihimme: yhdessä tekemiseen, välittämiseen ja reiluun meininkiin. Olemme muokanneet yhtiörakennettamme niin, että pystymme toimimaan entistä ketterämmin. Tästä lähtökohdasta on hienoa lähteä kehittämään palveluja yhdessä asiakkaidemme kanssa”, Räty jatkaa.

Pekka Rantamäellä on puolestaan muun muassa vahvaa Venäjä- ja Eurooppa-osaamista maaliyhtiö Teknoksesta, ja lämpöeristeitä valmistavasta Saint-Gobain Construction Productsista sekä Saint Gobain Isoveristä ja sen edeltäjästä kuituvalmistaja Ahlström Insulationista. Pekalla on vahva kokemus konsernin johtamisesta sekä erityisesti kasvustrategian implementoinnista, joka sopii hyvin Vahanen-konsernin nykyiseen tilanteeseen.

”Kun haetaan kasvua, meidän kaikkien täytyy tehdä töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Vahasen strategiassa yhdessä tekemisellä on vahva rooli. Koko liiketoiminta perustuu yhdessä tekemiseen, sen pohjalta rakennetaan palvelu-ekosysteemiä, joka synnyttää mahtavan asiakaskokemuksen”, toteaa Rantamäki.

”Vahanen-yhtiöt on hyvässä vauhdissa, joten on oikea aika vaihtaa kapteenia”, Risto Vahanen toteaa.

Vahanen on yksi suurimmista suomalaisomisteisista rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatioista. Vahanen tarjoaa uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Luotettavin kumppani – Yhdessä enemmän

Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista. Ponnistamme yli 60 vuoden perinteestä. Haluamme rakentaa hyvinvoivaa elinympäristöä luomalla terveitä ja kestäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme olla yhteistyökumppani, joka tarjoaa mahtavan asiakaskokemuksen ja on haluttu työnantaja. Välitämme ja teemme asioita yhdessä reilulla meiningillä.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

www.vahanen.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>