Viimeisimmät julkaisut

Vahanen tukee Espoon modernin taiteen museota

Rakennusalan yritys näkee monia yhtäläisyyksiä taiteen ja rakennusmaailman välillä. Uudenlaisen yritysyhteistyön myötä syntyi myös keskustelusarja.

Kuva: EMMA Talks

Kuva: EMMA Talks

Rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio Vahanen-yhtiöt aloittaa yhteistyön EMMA Espoon modernin taiteen museon kanssa. Vahanen-yhtiöt on liittynyt EMMA PRO -yritysklubin jäseneksi ja tukee uutta EMMA Talks -keskustelusarjaa, joka liittyy EMMAssa helmikuussa avautuviin Olafur Eliassonin ja Joseph Beuysin näyttelyihin.

EMMA Talks nostaa yhteiskunnallisia ja ihmisten elämään liittyviä teemoja taiteen ilmiöiden avulla. Pyrkimys on puhua taiteesta yleistajuisesti ja yleisön omaan kokemuspohjaan nojaten. Sarjan teemoja ovat Eliassonille ja Beuysille tärkeät aiheet, kuten yhteiskunnallinen vaikuttaminen, ympäristö, tilallinen ajattelu ja arkkitehtuuri.

–       Samat teemat ovat tärkeitä myös Vahaselle. Ihmisten elinympäristö on rakennusyrityksen toiminnan keskiössä. Ympäristöllä on hyvin suuri vaikutus ihmisten onnellisuuteen ja hyvinvointiin, joten harvalla alalla yhteiskuntaan vaikutetaan yhteiskuntaan ja ihmisiin yhtä konkreettisesti kuin rakennusalalla, Vahasen pitkäaikainen omistaja ja hallituksen jäsen Risto Vahanen kertoo.

EMMAssa on aiemmin järjestetty useita keskustelutilaisuuksia erilaisten teemojen ympärille, mutta vastaavanlaista sarjaa ei olla ennen nähty. Myös Vahasen kanssa solmittu yritysyhteistyö on ensimmäinen laatuaan tässä laajuudessa.

–       Vahanen-yhtiöiden jäsenyys yritysklubimme laajimmalla tasolla on meille ensimmäinen laatuaan ja siten meille poikkeuksellisen merkittävä. Vahasen jäsenyys teki mahdolliseksi EMMA Talksin synnyn. Yhteistyön tuloksena syntyneen EMMA Talksin kautta vahvistamme edelleen monipuolisia sisältöjämme ja merkitystämme alamme vaikuttavana kansainvälisenä toimijana, kertoo EMMAn markkinointi- ja viestintäpäällikkö Esa Takala.

EMMA Talks keskustelusarjassa käsitellään esimerkiksi tilan vaikuttavuutta ja Olafur Eliassonia tilan muokkaajana, taiteen yhteiskunnallista merkitystä ja ihmisen, luonnon ja rakennetun ympäristön suhdetta. Keskustelemassa nähdään niin taidemaailman kuin rakennusalan vaikuttajia. Noin 45 minuutin keskustelutilaisuudet järjestetään keskiviikkoisin kolmen tai neljän viikon välein.

EMMA Talksin ohjelma julkistetaan helmikuun alussa.

EMMAn kevään näyttelyt:

Olafur Eliasso: Pentagonal Landscapes
Joseph Beuys: Oytside the Box (Toisin ajatellen)
8.2.-21.5.2017

EMMA Espoon modernin taiteen museo
Näyttelykeskys WeeGee, Ahertajantie 5, Tapiola, Espoo 

 

 

 


Luotettavin kumppani – Yhdessä enemmän

Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista. Ponnistamme yli 60 vuoden perinteestä. Haluamme rakentaa hyvinvoivaa elinympäristöä luomalla terveitä ja kestäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme olla yhteistyökumppani, joka tarjoaa mahtavan asiakaskokemuksen ja on haluttu työnantaja. Välitämme ja teemme asioita yhdessä reilulla meiningillä.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

EMMA – Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen merkittävimmistä taidemuseoista. Arkkitehtuurillisesti merkittävässä professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee -rakennuksessa olevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Vaikuttavat näyttelytilat mahdollistavat tilallisesti näyttävän ja kokemuksellisen näyttelytoiminnan EMMAn ja Saastamoisen säätiön taidekokoelmien, vaihtuvien näyttelyiden sekä designin näyttämiseen. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>