Viimeisimmät julkaisut

Vahanen PRO ja Allianssi yhdistyivät Vahanen Rakennuttaminen Oy:ksi

Vahanen-yhtiöihin kuuluvat Vahanen PRO Oy ja Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy yhdistyvät 1.5.2020 alkaen yhdeksi yhtiöksi, jonka nimeksi tulee Vahanen Rakennuttaminen Oy.

Yhtiön toimitusjohtajana aloittaa Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty.

Allianssin toimitusjohtaja Martti Reijonen jatkaa yrityksessä osakkaana ja Senior Advisorin roolissa keskittyen erityisesti asiakassuhteiden hoitoon. Yhtiön operatiivisesta johtamisesta vastaavat Antti Huurre ja Jouko Rokkonen. Yhtiön johtoryhmään kuuluvat Räty, Reijonen, Rokkonen ja Huurre.

Allianssi muuttaa Vantaan toimistoltaan Vahanen-yhtiöiden pääkonttoriin Espooseen.Uudella yhtiöllä on toimipiste myös Tampereella.

Vahanen Rakennuttaminen Oy palvelee ammatti- ja kertarakennuttajia, yksittäisiä yrityksiä ja yhteisöjä, julkisia hankintayksiköitä sekä taloyhtiöitä rakennuttamiseen, projektijohtamiseen, työmaavalvontaan, edunvalvontaan, kiinteistökehitykseen ja hankesuunnitteluun liittyvissä ja muissa alan asiantuntijatehtävissä yli 50 ammattilaisen voimin.

– Meille on tärkeää tarjota alan parasta osaamista rakennuttamisen ja kiinteistökehityksen eri osa-alueilla. Allianssin osto ja PROn yhdistyminen Allianssiin ovat konsernin keskeisimpiä strategisia kehityshankkeita tänä vuonna, sanoo konserni- ja toimitusjohtaja Risto Räty.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>