Viimeisimmät julkaisut

Uusia projektipäälliköitä Avain Rakennuttajalle

Avain Rakennuttaja Oy:n rivit vahvistuivat syksyn aikana useamman uuden projektipäällikön voimin

Kuvassa: takarivissä vasemmalta oikealle Markku Mirtti, Mauri Puljujärvi, Sanni Husso. Edessä Peter Hellman. Kuva: Avain rakennuttajat

Mauri Puljujärvi siirtyi Avaimelle Invalidiliitto ry:stä, jossa hän toimi kymmenen vuoden ajan teknisenä isännöitsijänä. Koulutukseltaan Mauri on rakennusmestari ja ammattitaitoaan hän on päivittänyt valmistumisensa jälkeen mm. RAPS- ja työturvallisuuskoordinaattorikoulutuksilla.

Peter Hellman aloitti Avain Rakennuttajalla projektipäällikkönä 9.10. ja keskittyy asuntojen peruskorjausprojekteihin. Peter on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja toimi aiemmin projektipäällikkönä Saracossa ja ISS Prokolla toimitilarakennuttamisessa.

Diplomi-insinööri Markku Mirtti siirtyi Avain Rakennuttajalle lokakuussa aikatauluasiantuntijan työtehtävistä Tocomanilta. Markku toimii Avaimella projektipäällikkönä uudisrakentamisen puolella ja alku on sujunut vauhdikkaasti projektinjohtopalveluhankkeiden parissa.

Avain Rakennuttajan tuorein lisäys Sanni Husso on työskennellyt projektipäällikkönä Avaimen uudiskohteiden parissa 30.10.2017 alkaen. Sanni on koulutukseltaan rakennusinsinööri ja työkokemus on karttunut Realia Management Oy:llä sekä Pohjola Rakennuksella.

Avain Yhtiöt -konserni on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, isännöintiin sekä korjausrakentamiseen. Konsernin tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää toimivaa ja turvallista elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>