Viimeisimmät julkaisut

Kährs-puulattiat / Uusi Götaland-mallisto

Uusi tunnelmallinen Götaland-mallisto

Götanmaan muinaiset kansat asuttivat aikoinaan Ruotsin eteläistä villien metsien ja kimaltelevien järvien aluetta. Heidän lumoavat asuinseutunsa ovat Kärhsin uuden Götaland-malliston vintage-henkisten 3-sauvaisten tammiparkettien innoituksen lähteenä.

Tammi Kilesand

Tammi Kilesand

Götaland-malliston parketit heijastelevat nimiensä mukaisesti Götanmaan ainutlaatuista luontoa. Esimerkiksi vaalea Tammi Kilesand on syntynyt Kilesandin pitkien hiekkarantojen inspiroimana ja syvän ruskea Tammi Attebo on saanut nimensä mystisen luonnonvaraisen Attebon metsäalueen mukaan.

Puun luonnollinen kauneus parhaimmillaan

Götaland-malliston suunnittelussa on ollut tavoitteena tuoda puun luonnollinen kauneus esille parhaalla mahdollisella tavalla. Lattioiden yksilöllinen puun tuntua korostava ilme on saatu aikaan harjauksella ja kohokuvioinnilla sekä sahausjäljillä. Reunaviisteet antavat näille 3-sauvaisille parketeille oman tunnelmansa. Öljykäsittely säilyttää puun luonnollisen tunnun ja tekee lattiasta kestävän. Mallistossa on kaikkiaan viisi eri sävyistä vintage-henkistä tammiparkettia.

Götaland-malliston parketit sopivat tunnelmaltaan hyvin yhteen Småland-malliston parkettien kanssa. Mallistojen parketit tarjoavat yhdessä uudenlaisia mahdollisuuksia käyttää esimerkiksi olohuoneessa näyttävää 1-sauvaista parkettia ja sen kanssa tyyliltään samankaltaista mutta hieman edullisempaa 3-sauvaista parkettia esim. makuuhuoneissa.

Tutustu Götaland-malliston parketteihin

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>