Viimeisimmät julkaisut

Uusi Nordstar Evolve homogeeninen vinyylimallisto – valossa sen salaisuus

Nordstar Evolve The Light of Scandinavia on homogeeninen vinyylimattomallisto, joka on saanut inspiraatiota Pohjoismaiden taianomaisesta valosta. Malliston värit pääsevät oikeuksiinsa kylmässä valossamme ja ne sopivat täydellisesti yhteen muiden pohjoismaisten materiaalien, kuten kiven ja puun kanssa.

Nordstar Evolve on helppohoitoinen ja se kestää kovaa kulutusta. Mallisto koostuu kolmesta valikoimasta: Lumina, Element ja Galaxy.

Lumina on tyylikäs lattiamallisto, jonka kuoseja hallitsevat neutraalit värit luovat raikkaan ja kutsuvan vaikutelman. Mallistoon kuuluu 12 kaunista väriä, joita voi yhdistellä esimerkiksi Forbon linoleumimallistojen ja pohjoismaisten puulajien kanssa. Valitsemastasi värista riippumatta voit olla varma siitä, että saat esteettisesti puhuttelevan ja toimivan ratkaisun. Kulutusta kestävät lattiat sopivat kaikkiin tiloihin, aina kouluista toimistoihin.

Element koostuu suurelta osin harmaasävyistä, jotka viittaavat kiveen ja puuhun. Vaaleat värit säästävät energiaa, koska nämä vähentävät valaistuksen tarvetta. Lattiat soveltuvat vaativiin julkisiin ympäristöihin kuten sairaaloihin ja ne kestävät hyvin vettä, likaa ja hiekkaa. Element on toisin sanoen kulutusta kestävä, miellyttävä ja kaunis lattia kaikkiin tiloihin, joiden vaatimukset, tarpeet ja määräykset vaihtelevat.

Monipuolinen Galaxy kestää kovaa kayttöä. Mallisto koostuu hienostuneista ja neutraaleista sävyistä, jotka sointuvat yhteen mm. Luminan kanssa. Galaxy sisältää kolme kontrastiväriä, joilla lattian voi sitoa muihin sisustuselementteihin. Siinä on lisäksi lapinäkyviä rakeita, jotka antavat lattialle lisäsyvyyttä. Sen lisäksi, että lattiat ovat kestäviä ja kauniita, ne luovat rauhoittavan ja vahvistavan ympäristön.

 

Nordstar Evolve mallistossa yhdistyy viisi etua:

Aina tyylikäs
Homogeeniset vinyylilattiat ovat tiiviitä, minkä ansiosta ne ovat helppo kiillottaa uuden veroisiksi.

Helppohoitoinen
Helppohoitoinen ja kulutusta kestävä lattia, joka kestää erinomaisesti likaa ja kosteutta.

Viimeisintä teknologiaa
Forbon vinyylilattioiden valmistukseen käytetään modernia, ftalaatitonta teknologiaa, joka on erityisen ystävällinen ympäristölle.

Pohjoismaiset värit
Kaikki sävyt perustuvat pohjoismaiseen värimaailmaan ja sopivat siten trendeihimme ja perinteisiimme. Ne sopivat täydellisesti yhteen muiden pohjoismaisten materiaalien, kuten puun ja kiven kanssa.

Yhteensopiva linoleumin kanssa
Mallisto on yhteensopiva Forbon laajan linoleumivalikoiman kanssa ja tarjoaa näin rajattomasti yhdistelymahdollisuuksia.

 

Forbo Flooring Systems on osa maailmanlaajuista Forbo-konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Suomessa Forbo tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukkaissa linoleumi-, muovi-, tekstiili- ja sisäänkäynti lattianpäällysteissä yhdistyvät toimivuus, väri ja suunnittelu. Forbolta saa kaikkiin ympäristöihin sopivat ja kestävät lattianpäällysteet.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>