Viimeisimmät julkaisut

Uuden sukupolven akkukäyttöinen kulmahiomakone

Uusi XR FLEXVOLT -akkujärjestelmä mullistaa akkukäyttöisten ammattityökalujen markkinat ja luo kokonaan uuden supertehokkaiden akkukäyttöisten laitteiden sukupolven.

dewalt_kulmahiomakone

DCG414-kulmahiomakone on yksi niistä uutuuksista, joka tulee markkinoille yhdessä XR FLEXVOLTin kanssa. Se on yhtä tehokas kuin johdollinenkin kulmahiomakone ja sopii kaikenlaisiin teollisiin käyttötarkoituksiin aina nopeasta hionnasta vaativaan kivien ja rautapalkkien hiomiseen. Kulmahiomakonetta päivittäin käyttäville ammattilaisille DCG414 tarjoaa uusia mahdollisuuksia ja huomattavasti parempaa joustavuutta.

DCG414-kulmahiomakoneessa on 54 voltin akku, joten kierrosluku on jopa 9 000 kierrosta minuutissa. Toiminta-aika on erittäin pitkä. Koneen vääntömomentti on jopa 75 % suurempi ja siinä on 1 000 wattia enemmän tehoa kuin markkinoiden aikaisempien mallien johtavissa akkukulmahiomakoneissa. Myös leikkuusyvyys on erinomainen, sillä laite on varustettu erittäin kompaktilla vaihteistokotelolla, joka helpottaa sen käyttöä ahtaissakin tiloissa. Muotoilussa on kiinnitetty huomiota ennen kaikkea ergonomiaan ja ”one-touch-guard” -toimintoihin, jotka mahdollistavat laikan nopean säätämisen ja vaihdon ilman avaimia. Laite on myös kapea ja sujuvalinjainen.

DCG414 edustaa uutta turvallisuusajattelua. Sen edistyksellinen elektroninen turvajärjestelmä mahdollistaa laitteen optimaalisen hallinnan. Siinä on muun muassa pehmokäynnistys, takapotkujarru ja uudelleenkäynnistyssuoja.

Lisävarusteena on saatavana erikoissuunniteltuja katkaisuja hiomalaikkoja. Extreme Runtime Abrasives -levyt kaksinkertaistavat käyttöajan ja kestävät neljä kertaa pidempään kuin tavalliset hiomalaikat.


Stanley Black & Decker on maailman suurin sähkökäyttöisten käsityökalujen valmistaja. Konserniin kuuluva DEWALT-tuotemerkki tarjoaa sähkötyökaluja ammattikäyttöön. DEWALTin ammattityökaluilla on vahva maine laadussa ja kestävyydessä. Kaikki tuotelanseeraukset perustuvat tutkimuksiin ja keskusteluihin ammattilaisten kanssa, jotta tuotteet vastaavat parhaiten ammattikäyttäjien tarpeita. DEWALT tunnetaan markkinoilla tehokkuudesta, tarkkuudesta ja luotettavista tuotteista.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>