Viimeisimmät julkaisut

Uponorille tehdas ja myyntiyksikkö Kiinaan

Uponor Oyj on vihkinyt käyttöön ensimmäisen tuotantoyksikkönsä Kiinan Taicangissa ja vahvistaa jalansijaansa Aasian rakennusmarkkinoilla

Kuva: Uponor putkea/ Jaana Ahti-Virtanen

Kiinan-tehdas, joka on Uponorin neljästoista, aloitti toimintansa vuoden 2016 lopulla.

Tehtaassa tuotetaan Uponorin maailmanlaajuisestikin menestyksekkäitä kestävää kehitystä tukevia LVI-ratkaisuja sekä ratkaisuja energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen uudiskohteissa Kiinan asuin- ja liikerakentamisen markkinoilla.

Shanghain toimitilat palvelevat Uponorin Itä-Kiinan myyntiä ja toimivat tukikohtana tuotekehitykselle, suunnittelulle ja Kiinan markkinointitiimille.

“Tuotantoyksikkömme Taicangissa on Uponorin ensimmäinen Aasiassa. Näissä noin 5000 neliömetrin tiloissa valmistamme PEXa-, PPR- ja PERT-putkijärjestelmiä sekä sisäilmastoratkaisuja Kiinaan ja muihin Aasian maihin”, sanoo Werner Witte, Uponorin Aasian talotekniikkayksikön johtaja.

”Uponor juhlistaa 100-vuotista taivaltaan vuonna 2018. Meidän ensimmäisen tuotantoyksikkömme avaaminen Kiinaan on Uponorille tärkeä hetki ja uuden ajan alku. Kiinan rakennusmarkkinat lukeutuvat maailman suurimpiin ja tarjoavat Uponorille paljon mahdollisuuksia”, Uponorin toimitusjohtaja Jyri Luomakoski sanoo.

Sekä Taicangin-tehtaaseen että Shanghain-myyntikonttoriin on asennettu Uponorin uusimmat energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut, mitkä samalla takaavat terveellisen ja mukavan sisäilmaston. Esittelytilat todentavat lämmityksen ja viilennyksen hyödyt Uponorin asiakkaille ja kumppaneille.

Uponor tukee myös jälleenmyyjäverkostoaan esittelytilojen rakentamisessa koko maassa, jotta ne olisivat paremmin asiakkaiden tavoiteltavissa.

Uponor esittelee tuotteita ja ratkaisujaan Aqua Tech -messuilla Shanghaissa 7.-9. kesäkuuta.

 

 

Uponor on johtava kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Yhtiö palvelee asuntorakentamisen, teollisuus-, liike- ja julkisen rakentamisen sekä kunnallistekniikan ja ympäristörakentamisen segmenttejä. Uponorin palveluksessa on noin 3 900 henkeä 30 maassa, etupäässä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2016 Uponorin liikevaihto oli noin 1,1 miljardia euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.uponor.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>