Viimeisimmät julkaisut

Uponor Infralta ratkaisut vaativiinkin putkistokohteisiin

uponor_logoUusi Uponor Infra 360° Projektipalvelut tarjoaa käyttövalmiit kokonaisratkaisut vaativimpiinkin putkistokohteisiin. Palvelukonseptin eri osa-alueista hankkeisiin voidaan rakentaa asiakkaan tarpeiden mukainen kokonaisuus.

Uponor Infra tarjoaa entistä laajemmin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidyt palvelut ja ratkaisut hankkeisiin.

Uponor Infra 360° Projektipalvelujen kautta hankkeisiin voidaan tilata suunnittelu, laskenta ja tekninen tuki, erilaisia räätälöityjä ratkaisuja ja erikoistuotteita, asennuspalveluja sekä projektijohto. Palvelun eri osa-alueista voidaan rakentaa juuri asiakkaan tarvitsema kokonaisuus.

– Tarpeen mukaan otamme vastuun ensimmäisestä piirroksesta aina avaimet käteen -toimituksiin ja huoltoon asti. Etenkin vaativissa projekteissa kokonaisratkaisut ja avaimet käteen -palvelut koetaan yhä tärkeämmiksi – tällöin myös vastuu ratkaisusta on selkeästi yhdellä taholla, toteaa myyntijohtaja Seppo Rautiainen Uponor Infrasta.

Onnistunut suunnittelu varmistaa hankkeen

Hyvä suunnittelu ja oikea mitoitus ovat ratkaisevia tekijöitä projektin onnistumiselle. Uponor Infran suunnittelu- ja laskentapalveluja ovat muun muassa 3D-piirustukset tarvittavista ratkaisuista, vesistöasennusten simuloinnit sekä virtaama-, elinikä- ja hydrauliset laskennat.

– Teemme tiivistä yhteistyötä infra-alan suunnittelutoimistojen kanssa. Erikoisosaamisemme hyödyttää suunnittelijakumppaneitamme erityisesti haastavissa hankkeissa, joissa putkien dimensiot ovat suuria, samoin esimerkiksi vaativissa vesistöasennuksissa.

Uponor Infran laaja asiantuntemus takaa myös vahvan teknisen tuen koko projektin ajaksi.

Räätälöimällä ratkaisu jokaiseen kohteeseen

Etenkin Weholite-teknologia antaa lähes rajattomat mahdollisuudet innovatiivisten, pitkälle räätälöityjen ratkaisujen valmistukseen. Kerrosrakenteisesta, PE- tai PP-profiilista kierresaumaamalla valmistetusta Weholite-putkesta voidaan rakentaa kokonaisia järjestelmiä ja hyvin erilaisia ratkaisuja. Weholite-putki mahdollistaa myös erittäin suurikokoiset sovellukset, sillä putkea valmistetaan halkaisijaltaan jopa 3,5-metrisenä.

Putkistojen lisäksi Weholitesta valmistetaan muun muassa erikoiskaivoja ja erilaisia säiliöratkaisuja, kuten alkalointilaitoksia sekä hulevesi- ja kemikaalisäiliöitä.

– Asennusvalmiina toimitettavat ratkaisut säästävät myös merkittävästi aikaa ja vaivaa työmaalla. Tämä näkyy selkeästi asennuskustannuksissa, Rautiainen muistuttaa.

Haluatko lisää tietoa Suomen hienoimmista hankkeista?

Erikoiskohteet vaativat erikoisosaamista myös asennukseen 

Uponor Infra tarjoaa hankkeisiin myös putkistoihin liittyvät asennuspalvelut.

– Yhteistyökumppaneinamme ovat kokeneet maanrakennusurakoinnin ammattilaiset. Omaa erikoisosaamistamme ovat etenkin vaativat putkistoasennukset, joissa usein käytetään kehittämiämme ja valmistamiamme hitsausrobotteja. Erikoisosaamista vaativat myös esimerkiksi vesistöasennukset.

– Tällaisissa kohteissa pidämme asiakkaan kannalta tärkeänä, että tuotteiden lisäksi myös asennettu putkilinja ja sen laadun varmistaminen ovat yhden tahon vastuulla, Rautiainen sanoo.

Myös kunnallisten putkistojen saneerauskohteissa vaaditaan yhä useammin kokonaisratkaisuja.

– Uponor Infra on sujutussaneerauksen ammattilainen, joka vastaa tuotteiden toimituksesta ja niiden asentamisesta avaimet käteen -periaatteella.

Osana Uponor Infran kokonaispalveluja hankkeisiin voidaan tarjota projektijohto, jolloin tilaaja asioi vain yhden vastuuihmisen kanssa. Projektipäällikkö vastaa kaikista kontakteista, materiaalivirroista, alihankkijoista, aikatauluista sekä työn valvonnasta koko hankkeen ajan.

 

Lisätietoja: myyntijohtaja Seppo Rautiainen, Uponor Infra, puh. 040 860 7043, seppo.rautiainen@uponor.com

Uponor on johtava kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Yhtiö palvelee asuntorakentamisen, teollisuus-, liike- ja julkisen rakentamisen sekä kunnallistekniikan ja ympäristörakentamisen segmenttejä. Uponorin palveluksessa on noin 3 700 henkeä 30 maassa, etupäässä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2015 Uponorin liikevaihto oli noin 1 050 miljoonaa euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.uponor.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>