Viimeisimmät julkaisut

Uponor Infra ostaa Sukellus-Kotkan

Uponor Infra on ostanut Insinööritoimisto Sukellus-Kotka Oy:n koko osakekannan. Vuonna 1978 perustettu Sukellus-Kotka Oy on erikoistunut vedenalaisten rakenteiden tarkastukseen, korjaukseen, suunnitteluun ja toteutukseen.

Kuva: sukellus-kotka.fi

Sukellus-Kotkan projektit koostuvat lyhyistä vedenalaisten rakenteiden tarkastuksista aina laajoihin kokonaisprojektien toteutuksiin, kuten laitureiden korjauksiin ja patoluukkujen uusintoihin. Yksi erikoisosaamisen alue ovat vedenalaiset louhinnat. Yhtiön palveluksessa on 20 työntekijää, jotka siirtyvät Uponorille vanhoina työntekijöinä.

Kymmenen viime vuoden aikana Uponor Infra ja Sukellus-Kotka ovat tehneet yhteistyössä useita menestyksekkäitä asiakasprojekteja. Näistä viime vuosina ovat valmistuneet muun muassa UPM:n Kaukaan tehtaan uusi raakavesiputki sekä Kuopion Savilahden kaukojäähdytyslaitoksen vesistöasennukset.

“Tämä yrityskauppa tukee hienosti strategiaamme kasvaa Uponor Infra 360°-projektipalveluissa. Viime vuosina markkina on kasvanut juuri vedenalaisessa rakentamisessa ja yhdistämällä voimamme pystymme tarjoamaan nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme entistä laajempaa ja asiantuntevampaa palvelukokonaisuutta suunnittelusta toteutukseen”, kertoo Uponor Infran projektipalveluista vastaava johtaja Christian Vestman.

”Olemme tehneet Uponorin kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2010 ja osaamisemme täydentävät hienosti toisiaan. Tämä on meille luonteva seuraava askel liittyä osaksi suurempaa tarinaa. Yhdistämällä voimamme meillä on entistä paremmat ja monipuolisemmat mahdollisuudet tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja hakea kasvua myös Suomen rajojen ulkopuolelta”, toteaa Sukellus-Kotkan toimitusjohtaja Lasse Mustamaa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>