Viimeisimmät julkaisut

Tuusulan asuntomessualueelle 250 asuntoa

Vuoden 2020 Asuntomessuille Tuusulaan syntyvälle uudelle asuinalueelle tulevat tontit on varattu. Asuntomessuille Tuusulaan rakentuu yhteensä yli 200 kerros-, rivitalo-, ja townhouse-asuntoa sekä pientaloja 28 tontille.

– Olemme Asuntomessutoimikunnassa päässeet valitsemaan alueelle sellaisen toteutuksen, että Asuntomessuille Tuusulaan syntyy erityisen monipuolinen asuntotuotanto. Valmisteilla olevat asukkaan elämää palvelevat ratkaisut tulevat muodostamaan kokonaisuuden, jossa tulevien asukkaiden hyvinvointi on keskiössä, toteaa Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Asuntoja messualueelle valmistuu yhteensä noin 250, joista messuvieraille on avoinna 45–50 messukohdetta.

– Luvassa on monipuolinen kattaus uudenlaista asuntorakentamista viihtyisään ja luonnonläheiseen Rykmentinpuistoon. Varaustilanne saattaa toki elää kevään ja kesän aikana. Messurakentamisesta kiinnostuneiden kannattaakin tiedustella tilannetta suoraan asuntomessutoimistolta, sanoo messujen projektipäällikkö Kirsi Joensuu.

Tuusulassa nähdään vuonna 2020 ensimmäiset Asuntomessut, joiden kohteista peräti 40 prosenttia on townhouse-, rivi-, pienkerros- ja kerrostaloasuntoja

Ensimmäiset rakentajat pääsevät tonteille lokakuussa 2018 kunnallistekniikan rakennustöiden valmistuttua. Pientalojen lisäksi Asuntomessuille Tuusulaan rakentuu tuottajamuotoisesti kaikkiaan seitsemän tonttia. Tuottajamuotoisten asuntokohteiden toteuttajina ovat BoKlok, Fira, Jämerä, Rakennusvarma, Tuusulan kunnan kiinteistöt, Trä Kronor ja Passiivikivitalot. Asuntomessualueelle rakentuu myös oma päiväkoti, joka yhdistää samaan kortteliin senioriasumisen ja eri ikäisille suunnatut hoivapalvelut. Korttelin toteuttaa Suomen Hoivatilat.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>