Viimeisimmät julkaisut

Turun AMK ja Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi syventävät yhteistyötään

turunamk_klKiinteistöliitto Varsinais-Suomen ja Turun ammattikorkeakoulun välinen yhteistyö laajenee, kun osapuolet allekirjoittivat 25.11.2016 kumppanuussopimuksen. Sopimus nivoo opiskelua työelämään ja luo Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen sidosryhmille monipuolisia mahdollisuuksia palvelutoiminnan sekä tutkimus- ja kehitystoiminnan kehittämiseen.

– Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen palvelutoiminnan kehittämiseksi koemme yhteistyön Turun AMK:n kanssa ensi arvoisen tärkeäksi, muun muassa energiatehokkuuden, korjausrakentamisen, esteettömyyden, ja taloautomaation kuten älytekniikkaratkaisujen osalta. Myös tutkimus- ja kehitystoiminta saa vahvistusta Turun AMK:n tutkimusryhmien kautta, toteaa toiminnanjohtaja Juuso Kallio.

Kumppanuusyhteistyö käytännössä

– Kumppanuusyhteistyö on Turun AMK:n ja Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen välistä pitkäjänteistä kehittämiseen suuntautuvaa yhteistyötä, toteaa asiakkuusvastaava Sinikka Leino Turun AMK:sta.

Kumppanuussopimuksella varmistetaan laaja-alainen ja jatkuvaan vuoropuheluun perustuva yhteistyö.

– Monialaisena ammattikorkeakouluna pystymme nopeisiin, räätälöityihin ja tarveperusteisiin ratkaisuihin kumppanuusasiakkaan sidosryhmien ja toiminnan kehittämisessä, Sinikka Leino jatkaa.


Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi on kiinteistönomistajien edunvalvoja, kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio ja alan johtava vaikuttaja.

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>