Viimeisimmät julkaisut

Tuoteuutuus, joka mullistaa kemikaaliyliherkkien elämän

Kemikaaliyliherkkyys kehittyy pikku hiljaa yleisimmin huonolle sisäilmalle, homeille ja muille epäpuhtauksille altistuville ihmisille. Näille sisäilman haittatekijöille altistuu päivittäin useita satojatuhansia ihmisiä. Oireet ovat hyvin moninaisia ja rajoittavat suuresti jokapäiväistä elämää. Ongelma on suuri ja se pahenee koko ajan.

Avuksi tähän ongelmaan kotimainen maalitehdas Coloria on valmistanut ja tuonut markkinoille Suomessa uuden kemikaaliyliherkkyydestä kärsiville suunnitellun Coloria Forte Sensitive- maalisarjan.

Maalisarja on kehitetty yhteistyössä LoadedPro -sisäilma-asiantuntijoiden kanssa. Pitkälliset testaukset sekä raaka-aineiden että valmiin tuotteen osalta on toteutettu yhdessä jo eriasteisesti kemikaaleille herkistyneiden henkilöiden kanssa erittäin hyvin tuloksin. Näiden perusteella syntyi ensimmäinen ja ainoa kotimainen, täysin ilman säilöntäaineita valmistettu, vesiohenteinen, hajuton ja VOC-vapaa sisämaalisarja. Coloria Sensitiven raaka-aineista yli 90 % on kotimaista alkuperää.

Coloria Forte Sensitive- tuotesarjan maalit tuovat helpotusta kemikaaliyliherkkyydestä kärsivien sisustamiseen ja rakentamiseen luoden puhtaamman sisäilman, jossa on hyvä hengittää ilman oireita. Tuotesarja sisältää täyshimmeän pohjamaalin sekä puolihimmeän seinämaalin. Yhdessä nämä muodostavat käsittely-yhdistelmän, jossa pohjamaali sulkee alustasta sisäilmaan haihtuvat epäpuhtaudet ja haitalliset yhdisteet.  Sarjan tuotteet soveltuvat käytettäviksi sekä uusille että aikaisemmin erilaisilla maaleilla ja pinnoitteilla maalatuille seinä- ja kattopinnoille kaikissa asuintiloissa sekä julkisissa tiloissa.

Lisätietoja: www.coloria.fi


Nokialainen maalitehdas Coloria Oy on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 2003 ja jatkaa laadukasta, nokialaista maalintekoperinnettä. Coloria valmistaa laadukkaita sisä- ja ulkomaaleja, lakkoja ja kuullotteita niin kuluttajille kuin ammattilaisille.

Henkilökunnassa yhdistyvät monen vuoden kokemus ja osaaminen alalta sekä halu menestyä ja kehittää koko ajan parempia asiakaskokemuksia. Kevyenä organisaationa tapa toimia on nopea ja notkea. Laatu, asiantuntemus, asiakaspalvelu, toimitusvarmuus; sanoja ja tekoja joista Coloria tunnetaan ja joiden eteen tehdään jatkuvasti töitä. 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>