Viimeisimmät julkaisut

Tuomo Mertaniemi SSA Groupin kaupalliseksi johtajaksi

SSA Group Oy:n kaupalliseksi johtajaksi on nimitetty 07.09.2020 alkaen kauppatieteiden maisteri Tuomo Mertaniemi.

Tuomo Mertaniemi, KTM, on tehnyt vaikuttavan uran rakennus- ja rahoitusalalla.

Tuomo Mertaniemi, KTM, on tehnyt vaikuttavan uran rakennus- ja rahoitusalalla. Vuosina 2011-2020 Mertaniemi toimi Lehto Group Oyj:ssä ensin talous- ja rahoitusjohtajana ja viime vuodet Hyvinvointitilat- palvelualueen johtajana ja Toimitilarakentamisen kaupallisena johtajana. Sitä ennen hän on työskennellyt yritysrahoituksen parissa rahoituspäällikkönä, apulaisaluejohtajana Finnverassa ja rahoituspäällikkönä Sampo Pankissa.

“Kasvava konserni tarvitsee lisää vahvoja ammattilaisia, joille yrityksen arvot ja toimintakulttuuri ovat tärkeitä. Tuomon osaamisprofiili ja kontaktiverkosto sekä hyvä toimialatuntemus vahvistavat konsernin mahdollisuuksia jatkaa hallittua kasvua vaativassa toimintaympäristössä. Olen iloinen voidessani toivottaa koko konsernin puolesta Tuomon lämpimästi tervetulleeksi”, SSA Groupin hallituksen puheenjohtaja Janne Riihimäki toteaa.

Mertaniemi tulee olemaan keskeisessä roolissa SSA-konsernin kasvattaessa oman asuntorakentamisen volyymiä ja laajentaessa liiketoimintaansa toimitilarakentamisen puolella.

”Tulen innolla SSA Groupin osaavaan ja tarmokkaaseen joukkueeseen. SSA:n ihmiset ja yrityksen kulttuuri tekivät minuun suuren vaikutuksen. Hyvällä ilmapiirillä ja yhdessä tekemisellä on uskomattoman suuri voima”, Mertaniemi sanoo.

SSA Groupin liikevaihtoennuste vuodelle 2020 on noin 100 miljoonaa euroa.Yhtiössä työskentelee yli 200 henkilöä. Yhtiön ensimmäinen VALO Hotel & Work -konseptin mukainen hotelli on valmistunut Mannerheimintielle 01.09.2020.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>