Viimeisimmät julkaisut

Tulevaisuuden WC-istuin on täällä

Tulevaisuuden kylpyhuone edustaa hygieniaa, mukavuutta, kestävyyttä ja innovatiivista muotoilua. Nyt Suomeen tulee ViClean-L, jossa seinäkiinnitteinen WC-istuin yhdistyy klassiseen pesuistuimeen.

– WC-istuimen ja pesuistuimen yhdistelmä on Japanissa ollut pitkään suosittu tuote, ja on ollut vain ajan kysymys, milloin tuote saapuu meille. Tuotteen suosio jatkaa kasvuaan Euroopassa, ja siihen kohdistuu yhä enemmän mielenkiintoa myös Suomessa, kertoo Rebecca Duvemyr, Villeroy & Boch Gustavsbergin PR- ja viestintäpäällikkö.

villeroy_boch_gustavsbergMuotoilun ja käytännöllisyyden yhdistelmä

Vedellä puhdistava WC-istuin on innovaatio, jossa yhdistyy WC-istuin ja pesuistuin. Luodessaan ViClean-L-istuimen italialaiset suunnittelijat Daniel Debiasi ja Federico Sandri yhdistivät käytännöllisyyden muotoiluun, joka sai inspiraatiota luonnosta. Säädettävän suihkusuulakkeen avulla käyttäjä voi valita mieluisan vesisuihkun ja lämpötilan. WC-istuimen toimintoja voi ohjata yksinkertaisella kaukosäätimellä.

– Mukana toimitetaan pieni kaukosäädin, joka kiinnitetään seinään. Sen avulla käyttäjä voi huuhtoa WC-istuimen silloin kuin haluaa, mutta luonnollisesti saatavana on myös klassinen huuhtelupainike.

Mukavuutta kaikille

Vesi- ja sähköliitännät jäävät piiloon, joten ViClean-L täyttää sekä kylpyhuoneen modernisuuden että estetiikan vaatimukset. Lisäksi WC-istuimessa on integroitu LED-valaistus, johon sisältyy yötoiminto. Sähköinen, vedellä puhdistava WC-istuin on helppokäyttöinen ja tekee päivittäisestä hygieniasta yksinkertaisempaa ja miellyttävämpää.

– Vedellä puhdistaminen on hellävaraisempaa herkälle iholle ja vähentää paperin käyttöä. Lisäksi WC-istuin on erittäin hyvä apuväline ihmisille, joilla on alentunut liikkuvuus.


Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Lisätietoja on saatavana osoitteesta www.gustavsberg.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>