Viimeisimmät julkaisut

Tulevaisuuden laserissa on vihreä lasersäde!

STANLEY oli yksi markkinoiden ensimmäisistä laservalmistajista vihreällä säteellä. Onko sillä jotain merkitystä, onko lasersäde vihreä vai punainen? Sillä on merkitystä, koska silmämme näkevät luonnostaan vihreän valon neljää kertaa paremmin kuin punaisen.

Kun STANLEY vuoden 2015 alussa lanseerasi ensimmäisen laserinsa vihreällä säteellä, oli se useimmille jotain uutta, mutta nyt ammattilaisten ja median painopiste on uudessa tekniikassa.

Kun vihreää laseria on esitelty liikkeissä ja rakennustyömailla ovat ammattilaiset tuskin uskoneet silmiään nähdessään eron punaisen ja vihreän lasersäteen välillä. Muutama vuosi sitten oli normaalia, että linjalaseria punaisella lasersäteellä voitiin käyttää aina noin 10 metriin seinästä valaistusolosuhteista riippuen. Nyt on aivan tavallista, että vihreän lasersäteen näkee jopa 35 metrin päästä. Tämä antaa tietysti aivan uusia käyttömahdollisuuksia, mikä tekee ammattilaisen työstä paljon tehokkaampaa.

Perinteistä laseria punaisella säteellä ei voi normaaliolosuhteissa käyttää ulkona, koska päivänvalo on tavallisesti niin voimakasta, ettei lasersädettä voi nähdä. Vihreää laseria sitä vastoin voi käyttää monissa tilanteissa ulkona, ellei käytettävä pinta ole suorassa auringonvalossa.

FATMAX® X3-monilinjalaser on STANLEYN uusin laser vihreällä säteellä. Laseria on saatavana kahtena eri versiona vihreällä ja punaisella säteellä, FATMAX® X3:ssa on kolme laserpäätä, jotka kaikki heijastavat 360 astetta tehden siitä todellisen monilinjalaserin. Tehtävästä riippumatta on FATMAX® X3 optimivalinta: väliseinien, kattojen, keittiöiden, laattojen, lamppujen ja portaiden asennuksiin sekä isompiin ulkotöihin.

FATMAX® X3:lla vihreällä lasersäteellä on 35 metrin toiminta-alue, mutta laseria voidaan käyttää myös ilmaisimen kanssa, jolloin toiminta-alue on 50 metriä. Tämä mahdollistaa aktiivisen työstöalueen halkaisijaltaan aina 100 metriin ja tarkkuuden +/-3 mm 10 metrille.

STANLEYn kotisivuilta löydät lisätietoja tästä uuden sukupolven laserista vihreällä säteellä: www.stanleyworks.fi/trident-laser ja videon näet täältä FATMAX® X3 monilinjalaser


Stanley Black & Decker on maailman suurin sähkökäyttöisten käsityökalujen valmistaja. STANLEY-käsityökalut on tarkoitettu sekä kuluttajille että ammattikäyttäjille. STANLEY-tuotemerkki on jo vuodesta 1843 lähtien ollut takuu laadulle, innovaatioille ja perinteille sopivaan hintaan. Innovatiiviset tuotteet ja korkeat standardi ovat STANLEYN menestyksen takana, jossa perinne ja innovaatiot ovat muodostaneet ainutlaatuisen yhdistelmän. STANLEY investoi ja laajentaa valikoimaansa jatkuvasti täyttääkseen käyttäjien tarpeet. Lanseeraamalla uusia tuoteryhmiä kasvaa valikoima ja laatu jatkuvasti.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>