Viimeisimmät julkaisut

Topi-Keittöt Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Tapio Ojalan jäädessä eläkkeelle Topi-Keittiöt Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi 1.9.2017 alkaen insinööri Juha Nurmimäen, 51, Oulusta

Juha Nurmimäki on aiemmin työskennellyt toimitusjohtajana muun muassa Metalpower Oy:ssä Kempeleessä ja Maustajat Oy:ssä Pyhännällä sekä eri tehtävissä Jot Automation Oy:ssä Oulunsalossa. Hänellä on kattava kokemus työskentelystä myös muilla teollisuuden aloilla monenlaisissa tehtävissä.

Koulutukseltaan Nurmimäki on konetekniikan insinööri. Insinööriopintojen jälkeen Nurmimäki on jatkuvasti kehittänyt osaamistaan mm. suorittaen EMBA-tutkinnon sekä kieli- ja esimiestyön opintoja.

Nurmimäki aloittaa 1.9.2017 toimitusjohtajana yrityksessä, joka on kalustanut suomalaisia koteja jo yli 75 vuotta ja Topi-Keittiöt Oy onkin yksi Suomen suurimmista kiintokalusteiden valmistajista. Pienestä puusepänverstaasta liikkeelle lähtenyt perheyritys työllistää tänä päivänä yli 150 henkeä ja liikevaihto on yli 30 milj. euroa.

Topin myymälöitä löytyy kautta Suomen – kaikkiaan 22 paikkakunnalta. Topi-Keittiöt on tunnettu ja tyylikäs suomalainen tuotemerkki, jonka kalusteet valmistetaan kotimaisena työnä omalla tehtaalla Kalajoella. Tarjolla on keittiöiden lisäksi myös muut kodin kiintokalusteet sekä asiantuntevaa suunnittelu- ja asennuspalvelua.

Topin kaikki omat tuotteet on Suomessa suunniteltu suomalaiseen makuun ja asiakkaita ovat niin kuluttajat kuin talotehtaat ja rakennusurakoitsijat.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>