Viimeisimmät julkaisut

Toni Kankare asuntorakennuttaja Newil & Baun varatoimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Toni Kankare aloittaa Newil & Baun hankekehityksestä ja rakennuttamisesta vastaavana varatoimitusjohtajana 1.11.2020. Samalla Kankareesta tulee Newil & Baun osakas. Kankare siirtyy tehtävään Rakennusliike Lehto Oyj:n johtoryhmästä, jossa hänellä oli vastuullaan hankekehitys ja myynti.

Toni Kankare

Toni Kankareella on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennuttamisen ja hankekehityksen saralta. Ennen Lehto Groupia Kankare työskenteli SRV:n hankekehitysjohtajana.

”Olemme erittäin innoissamme saadessamme Tonin kaltaisen osaajan kasvavan tiimimme avainhenkilöksi. Vahvojen näyttöjen lisäksi Tonilla on korkea energiataso ja hän sopii Newil & Baun edustamaan kulttuuriin loistavasti”, kertoo Newil & Baun toimitusjohtaja Petri Heikkilä.

Kokeneiden rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisten perustama Newil & Bau tähtää Suomen johtavaksi asuntorakennuttajaksi ja pyrkii uudistamaan koko toimialaa.

“On hienoa päästä kehittämään asuntorakennuttamista ja tarjoamaan korkeatasoista asumista. Näen Newil & Baussa merkittävän kasvupotentiaalin ja yrityksen strategia vastaa vahvasti asuntorakentamisen trendeihin.  Oma kokemukseni toimialan johtamisesta ja hankekehityksestä tulee vahvistamaan yhtiön kasvumahdollisuuksia”, kertoo Toni Kankare.

”Haimme varatoimitusjohtajan rooliin vankkaa kokemusta toimialan johtamisesta ja hankekehityksestä. Näiden lisäksi Tonissa tunnistettiin vahva tahto toimia yhtiön kunnianhimoisen strategian mukaisesti”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Arto Pohjonen.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>