Viimeisimmät julkaisut

Tommi Uksila Talotekniikkateollisuus ry:n hallituksen puheenjohtajaksi

talotekniikkateollisuus_logoOras Groupin toimitusjohtaja Pekka Kuusniemen kaksivuotiskauden täytyttyä valitsi syyskokous Talotekniikkateollisuuden hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi toimitusjohtaja Tommi Uksilan Climecon Oy:stä. Varapuheenjohtajaksi nousi Rettig Lämpö Oy:n myyntijohtaja Gunilla Laiho. Uusina hallituksen jäseninä aloittivat Kaukora Oy:n toimitusjohtaja Jorma Hummelin ja Oras Oy:n myyntijohtaja Marko Sundholm.

Uusi puheenjohtaja totesi yhdistyksen toiminnan olevan hyvällä tasolla eikä suuria suunnanmuutoksia ole tarpeen tehdä. Laaja verkottuminen, vahva asiantuntemus ja yhteistyö eri sidosryhmien kanssa ovat keskeisiä elementtejä jatkossakin. Kehittämisalueita ja uusia avauksia kuitenkin aina löytyy. Uksila haluaa omalla kaudellaan painottaa digitalisaation tuomia mahdollisuuksia ja haasteita talotekniikkateollisuudelle sekä koko kiinteistö- ja rakentamisalalle.

“Talotekniikka-alalla on digitalisaation myötä nyt ennennäkemättömät mahdollisuudet luoda kokonaan uudenlaista liiketoimintaa. Se tulee vaatimaan rohkeita peliliikkeitä, kokeiluja ja yhteistyötä alan eri toimijoiden kesken”, Uksila linjaa. ”Toivon, että myös uudet, pienet ja innovatiiviset yritykset löytäisivät yhdistyksen ja tulisivat mukaan kehittämään porukalla alaa.” Uksila haluaa panostaa myös siihen että talotekniikka-ala olisi tulevaisuudessa entistä houkuttelevampi vaihtoehto opiskelijoiden keskuudessa.

Myös yhdistyksen toimitusjohtaja Ilkka Salo peräänkuuluttaa panostuksia tulevaisuuden osaamiseen. “Vahvasti kehittyvän alan on pidettävä huolta vetovoimaisuudestaan ja huippuosaajien koulutuksesta ja saamisesta talotekniikan tehtäviin“, Salo toteaa. Nuorille ja myös päättäjille on osattava antaa oikea kuva monipuolisesta ja yhteiskuntaan laajasti vaikuttavasta alasta. Kaiken kaikkiaan selkeän ja tehokkaan viestinnän merkitys korostuu nykyajan monimuotoisessa informaatiotulvassa.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tommi Uksila/Climecon Oy, p. 040 544 4451, tommi.uksila@climecon.fi
Toimitusjohtaja Ilkka Salo/Talotekniikkateollisuus ry, p. 040 847 9907, ilkka.salo@teknologiateollisuus.fi

TALOTEKNIIKKATEOLLISUUS RY on LVISA-teollisuuden elinkeinopoliittinen yhteistyöjärjestö, joka kokoaa yhteen alan toimijoita ja pyrkii parantamaan jäsenyritystensä toimintaympäristöä ottamalla kantaa ja vaikuttamalla alaan liittyviin teollisuus-, talous-, ympäristö- ja koulutuspoliittisiin kysymyksiin. Se on yksi Teknologiateollisuus ry:ssä toimivista toimialayhdistyksistä.

www.talotekniikkateollisuus.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>