Viimeisimmät julkaisut

TM-Teräs on nyt Raami Nordic

Raami Nordic on 30-vuotias pirkanmaalainen perheyritys, joka tunnettiin vielä keväällä nimellä TM-Teräs Oy. Kasvua haetaan toiminnan kehittämisellä, joka nojaa digitalisaatioon, uusiin asiakassegmentteihin ja vientiin.

Vasemmalta Raamin toimitusjohtaja Petteri Huhtala, elinkeinoministeri Mika Lintilä, Urjalan kunnanjohtaja Hannu Maijala, Raamin hallituksen puheenjohtaja Timo Luhtaniemi ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

– Haluamme nousta merkittäväksi metalliovien ja metalli-ikkunoiden sekä niihin liittyvien ratkaisujen toimittajaksi. Tuote- ja tuotantolähtöisyyden korvaa asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisemmin täyttävä liiketoimintamalli, kertoo Raami Nordicin toimitusjohtaja Petteri Huhtala.

– Uudistumisen avainsanoihin kuuluvat digitaalisuus, tekoäly, automaatio ja henkilöstön osaamisen kehittäminen edelleen. Pyrimme toiminnassa tehokkuuteen ja palvelussa yhä laadukkaampaan asiakaskokemukseen, jotka yhdessä tuottavat kannattavaa kasvua ja lisää työpaikkoja, Huhtala sanoo.

Koronan synnyttämistä vaikeuksista Raami on selvinnyt Business Finlandin kehitysrahoituksella ja Finnveran mittavalla takauksella. Huhtalan mukaan työpaikat on onnistuttu säilyttämään ja Raami on palannut kasvu-uralle.

Raamin 30-vuotisjuhlia vietettiin Urjalassa 28.syyskuuta. Juhlassa puhuivat muiden muassa elinkeinoministeri Mika Lintilä ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>