Viimeisimmät julkaisut

TkT Tarja Merikallio ja DI Annina Peisa Visonin partnereiksi ja strategiakonsulteiksi

Tarja Merikallio on toiminut aiemmin Betoniyhdistyksen toimitusjohtajana, kehittämistehtävissä Lemminkäinen Infra Oy:ssä, tutkijana University of California Berkeleyssä ja rakentamisen kosteudenhallinnan asiantuntijana ja yrittäjänä. Lisäksi hän toimii mm. Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry:n hallituksessa. Merikallion osaamisalueita ovat betonirakentamisen lisäksi lean-rakentaminen ja strateginen johtaminen.

Tarja Merikallio ja Annina Peisa

Annina Peisa on toiminut viimeksi Destia Oy:ssä kansainvälistymisestä sekä maa- ja kalliopalveluista vastaavana johtajana ja Lemminkäinen Infra Oy:ssä liiketoimintajohtajana. Lisäksi Peisa on toiminut alan luottamustehtävissä mm. RIL:n hallituksessa.  Peisan osaamisalueita ovat strateginen johtaminen ja infratuotannon johtaminen.

 ”Tarjalla ja Anninalla on molemmilla vahvat näytöt toimialan johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä, integroivista projektitoimituksista ja lean-rakentamisesta. Saamme kerralla kaksin-verroin uutta asiantuntijuutta”, Visonin operatiivisesta toiminnasta vastaava Jani Saarinen sanoo.

“Vison tarjoaa todellisen näköalapaikan ja parhaat mahdollisuudet toimialan kehittämiseen. Tällaisesta tehtävästä ei vaan voi kieltäytyä, kun strateginen kehittäminen ja patavanhoillisten tapojen muuttaminen on meille molemmille sydämen asia”, kertovat Merikallio ja Peisa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>