Viimeisimmät julkaisut

Tikkurilan pintakäsittelyratkaisut Dubain messuilla

Tikkurila Oyj etsii kasvua Lähi-Idästä. Samalla yhtiö haluaa levittää pohjoismaista pintakäsittelyajattelua, jota ilmentää myös uusi yritysvastuuohjelma A Colorful Tomorrow, mikä tarkoittaa rakennusten ja rakenteiden käyttöiän pidentämistä käyttämällä kestävällä tavalla valmistettuja pintakäsittelyaineita, jotka ovat turvallisia sekä käyttäjille että ympäristölle.

Kuva: Tikkurila Oyj

Kuva: Tikkurila Oyj

Tikkurila esittelee 21.11.2016 Dubaissa alkavilla kansainvälisillä rakennusalan THE BIG 5 -messuilla valikoiman sauna- ja spa-ympäristöön soveltuvia valmisteita, erikoisefektejä sisäseiniin, innovatiivisia pintakäsittelyaineita terassien ja muiden puisten rakenteiden suojaamiseen, funktionaalisia erikoispinnoitteita, yksilöllisiä designlattioita sekä metalliteollisuuden maalausjärjestelmiä.

– Olemme tuoneet Lähi-Idän markkinoille uuden vaihtoehdon: pohjoismaisen laatubrändin, Tikkurilan. THE BIG 5 -messut alueen rakennusalan päätapahtumana on luonteva ympäristö tuoda brändiämme isomman yleisön tietoisuuteen. Innovatiivisille tuotteillemme on paikallisilla markkinoilla selvä kysyntä, ja uskomme saavuttavamme lähivuosina lisää jalansijaa, Tikkurilan vientijohtaja Jarkko Mattila toteaa.


Dubain World Trade Centressä 21.–24.11.2016 pidettävä THE BIG 5 on Lähi-Idän suurin rakennusalan tapahtuma, jossa on yli 3 100 näyteilleasettaiaa yli 140 maasta. www.thebig5.ae/

Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 16 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

www.tikkurilagroup.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>