Viimeisimmät julkaisut

Tikkurila hakee kasvua uusilta vientimarkkinoilta

Tikkurila Oyj:n tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaansa selvästi tulevina vuosina. Kasvua haetaan nykyisten markkinoiden lisäksi kokonaan uusilta maantieteellisiltä alueilta. Perinteisten maalien ja pinnoitteiden lisäksi funktionaalisten tuotteiden uskotaan olevan avainasemassa uusien liiketoimintamahdollisuuksien avaamisessa.

Tikkurila osallistuu Dubaissa tänään alkaville kansainvälisille rakennusalan BIG 5 -messuille. Dubain World Trade Centerissä 23.–26.11.2015 pidettävä The BIG 5 on Lähi-Idän suurin rakennusalan tapahtuma, jossa on yli 2 800 näyteilleasettajaa ympäri maailmaa.

Tikkurila esittelee messuilla muun muassa älykkään kattopinnoiteratkaisunsa, Tikkurila ClimateCoolerin, joka on kehitetty parantamaan rakennusten energiatehokkuutta. Tikkurila ClimateCooler -pinnoitteella käsitelty katto heijastaa auringonsäteilyä takaisin avaruuteen, mikä vähentää ilmastoinnin tarvetta ja pienentää siten sekä energialaskua että ympäristön kuormitusta. Tikkurila ClimateCooler Catalyst on valittu vuoden 2015 Sustainia100-julkaisussa maailman sadan parhaiten kestävää kehitystä edistävän ratkaisun joukkoon.

The BIG 5 -messuilla ovat esillä myös seuraavat ammattilaisasiakkaille ja yksityisille kuluttajille suunnatut ainutlaatuiset ratkaisut:

Funktionaaliset Drytech-pinnoitteet, jotka torjuvat kosteus-, melu- ja asbestihaittoja.

ClimateCooler, vesiohenteinen erikoispinnoite, joka heijastaa auringonsäteilyä takaisin avaruuteen ja vähentää ilmastoinnin tarvetta.

Vesiohenteiset teollisuusmaalit ja -pinnoitteet eri teollisuudenaloille ja työmaamaalaukseen.

Duett, moderni tapettimallisto ja siihen täydelliset sointuvat maalit, 18 ainutlaatuista yhdistelmää.

– Sisäseinienefektipinnat,jotka saadaan aikaan yhdistelemällä Tikkurilan maalituotteita, niiden eri värejä ja kiiltoasteita sekä erilaisia työtekniikoita. Messuilla esitellään erityisesti tätä tapahtumaa varten suunniteltu 48 erilaisen efektipinnan yhdistelmä.

Nykyään Tikkurila toimii lähinnä Euroopassa ja Aasiassa. Yhtiöllä on 16 maassa oma organisaatio, ja sen tuotteita on saatavilla noin 40 maassa. Tikkurilan kaupallinen johtaja Janno Paju toteaa: – Strategiamme mukaisesti haluamme löytää uusia vientimarkkinoita ja vauhdittaa kansainvälistä kasvuamme. Uskon, että Lähi-Idän nopeasti kehittyvillä markkinoilla on kysyntää etenkin Tikkurila ClimateCoolerin kaltaisille innovaatioille.

Lisätietoja:

Tikkurila Oyj. Janno Paju, kaupallinen johtaja, matkapuh. +372 5330 1721, s-posti janno.paju@tikkurila.com

www.tikkurila.com

Aiheeseen liittyvää lisätietoa:

ClimateCooler-video: https://youtu.be/Ez2c1FcauL4

www.tikkurila.com/climatecooler

www.tikkurila.fi/drytech

www.tikkurila.fi/duett

Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 16 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

www.tikkurilagroup.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>