Viimeisimmät julkaisut

Tikkurila esittelee funktionaalisia pinnoitteita Väri&Pinta-messuilla

Maalauksen ja pintakäsittelyn ammattilaiset kohtaavat Väri ja Pinta -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 18.–20.11.2015. Katso tarkempi aikataulu ja ohjelma täältä.

Tikkurila Oyj esittelee osastollaan 6h119 uusia ratkaisuja ulko- ja sisäseiniin sekä kattoihin ja lattioihin: funktionaaliset Drytech-pinnoitteet, Temafloor-lattiapinnoitteet, tuulettuva Finngard-levyrappaus ja Cembrit Structure Design -julkisivulevyjen pinnoitusjärjestelmä. Asiantuntijamme keskustelevat mielellään parhaista tuotteista ja menetelmistä kuhunkin kohteeseen.

Funktionaaliset Drytech-tuotteet tarjoavat ammattilaisille, teollisuudelle ja kuluttajille kestäviä ja helppokäyttöisiä ratkaisuja kosteus-, home-, melu- ja asbestiongelmiin. Temafloor-tuotteiden valikoimaan kuuluu lakkoja, maaleja, pinnoitteita ja massoja erilaisiin käyttö- ja rasitusolosuhteisiin tarkoitetuille betonilattioille. Tuulettuva Finngard-levyrappausjärjestelmä soveltuu sekä uudiskohteisiin että korjattaviin julkisivuihin. Cembrit Structure Design -kuitusementtilevyyn on nyt saatavilla kolme uutta värisävyä, joiden innoittajana ovat olleet metallit.
Keskiviikkona 18.11.2015 klo 12.00–12.30 ohjelmassa on Tikkurilan Jarkko Mattilan esitys Roiskeita – pinnoitetrendejä maailmalta ja kotimaasta 6-hallin Piazzalla.

Lisätietoja:

Matti Kumpulainen, myyntipäällikkö, projektimyynti, BU Finland, Tikkurila Oyj
Puh. 020 191 2047, matkapuh. 040 705 5851
S-posti matti.kumpulainen(at)tikkurila.com
www.tikkurila.fi/ammattilaiset, www.tikkurila.fi/drytech

Kuva:Temafloor-lattia

Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 16 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

www.tikkurilagroup.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>