Viimeisimmät julkaisut

Thomas Dalenius Bonava Suomen talousjohtajaksi

Thomas Dalenius on nimitetty Bonava Suomen talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 15.6.2020 alkaen. Bonava Suomen talousjohtajana aiemmin toiminut Jaakko Marjosola siirtyi uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle maaliskuussa.

 

Ennen siirtymistään Bonavalle Dalenius on toiminut lukuisissa eri taloushallinnon johtotehtävissä kiinteistö- ja rakennusalan yrityksissä. Vuodesta 2016 lähtien hän on työskennellyt YIT:llä Asuminen Suomi ja CEE -segmentin raportoinnista ja taloudesta vastaavana johtajana. Dalenius tulee raportoimaan toimitusjohtaja Juuso Hietaselle ja hänestä tulee Bonava Suomen johtoryhmän jäsen.

”Toivotan Thomaksen lämpimästi tervetulleeksi osaksi Bonavaa. Thomaksella on vahvaa kokemusta talouden analyyseista, raportoinnista ja ennustamisesta, mutta mikä hienointa, hän tuntee myös bisneksen. Visiomme on luoda uusia koteja ja onnellisia naapurustoja mahdollisimman monille ja olen todella iloinen, että saamme Thomaksen kaltaisen analyyttisen ja kokonaisliiketoimintaa ymmärtävän kollegan joukkoomme, sanoo toimitusjohtaja Juuso Hietanen, Bonava Suomi Oy.

”Odotan innolla pääsyä mukaan Bonavan kehityspolulle tuottamaan kohtuuhintaisia asuntoja ja toivon tuovani mukanani uusia näkökulmia, joiden kautta pystyn tuomaan lisäarvoa yhtiölle”, sanoo Thomas Dalenius.

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2300 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1,46 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>