Viimeisimmät julkaisut

Tessera-tekstiililaatoilla monia yhdistelymahdollisuuksia

Tessera-tekstiililaattamallistoon on lanseerattu kolme mallistoa – Layout & Outline sekä Inline – jotka tarjoavat erinomaisia yhdistelymahdollisuuksia. Tessera-mallistoilla voit luoda juuri haluamasi lattian, aina selkeästä lattiasuunnitelmasta monimutkaiseen designiin. Mallistot koostuvat upeista, nykyaikaisista väreistä, jotka tarjoavat monia eri tiloihin sopivia suunnittelumahdollisuuksia. 

Tessera Layout & Outline -mallisto

Tessera Layout -malliston yksiväristä kuosia on saatavana 32 eri värissä. Monipuolinen väripaletti tarjoaa kattavan värivalikoiman aina moderneista neutraaleista sävyistä kirkkaampiin väreihin. Värejä voidaan käyttää yksinään tai yhdistellä toistensa kanssa, luoden mahdollisuuden moniin eri sisustustyyleihin.

Tessera Outline -malliston hienovarainen viivakuosi on suunniteltu täysin yhteensopivaksi kahden Layout värin kanssa. Outline- ja Layout- värien yhdistelymahdollisuudet antavat vapauden luoda juuri haluamasi lattian.

Tessera Inline -mallisto

Tessera Inline -malliston kauniisti strukturoitu viivakuosi sopii erinomaisesti yhteen Tessera Layout & Outline -malliston kanssa. Murtoviivat sekä lyhyiden ja pitkien silmukoiden vaihtelu luovat visuaalisesti kiinnostavan lattiapinnan eri tiloihin. Mallistoa on saatavana 10 eri värissä.

Tessera edustaa ainutlaatuista suunnittelua ja korkealaatuista tuotantoa. Tekstiililaatat ovat kestäviä ja niiden ulkonäkö säilyy moitteettomana pitkään. Tessera-mallisto tarjoaa runsaat valinnanmahdollisuudet sekä värien että asennuksen suhteen.


Forbo Flooring Systems on osa maailmanlaajuista Forbo-konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Suomessa Forbo tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukkaissa linoleumi-, muovi-, tekstiili- ja sisäänkäynti lattianpäällysteissä yhdistyvät toimivuus, väri ja suunnittelu. Forbolta saa kaikkiin ympäristöihin sopivat ja kestävät lattianpäällysteet. www.forbo.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>