Viimeisimmät julkaisut

Teräselementti Oy: Facelift-julkisivusaneeraus

Pirkanmaalainen Teräselementti kannustaa kiinteistöjen omistajia huolehtimaan kiinteistöistä tuomalla kokonaisvaltaisen Facelift-ratkaisun liike-, teollisuus-, tuotanto- ja varastorakennusten julkisivujen saneeraamiseen olemassa olevasta ulkoverhoilumateriaalista riippumatta. Kokonaispalvelu toteutetaan suunnittelusta aina toteutukseen asti.

– Yhden toimittajan hoitamana projekti on asiakkaalle vaivaton, kustannustehokas ja pysyy niin sovitussa aikataulussa kuin budjetissa, kertoo Teräselementin Facelift-julkisivusaneerauksista vastaava projektimyyntipäällikkö Juha Koivumaa.

Teräselementti arvioi, että vanhojen kiinteistöjen julkisivusaneerauksia on tulevina vuosina edessä entistä enemmän. Olemassa olevasta kiinteistökannasta kannattaa pitää huolta, jotta sen arvo säilyy. Hyvin suunniteltu ja kokonaisuutena toteutettu julkisivun uudistus tuo merkittäviä hyötyjä: rakennuksen energiatehokkuus paranee, elinkaari pitenee ja arvo nousee. Kiinteistön yleisilmettä päivittämällä saadaan aikaiseksi viihtyisämpi ympäristö niin asiakkaille kuin henkilöstölle. Myös kiinnostus kiinteistöä kohtaan kasvaa, ja näin mahdollistetaan korkeammat vuokratulot.

Koivumaa näkee, että Teräselementin kokonaispalvelulle on kysyntää. Asiakkaiden käytettävissä ovat osaavat suunnittelijat, arkkitehdit ja asiantuntijat sekä kattava julkisivutuotevalikoima. Toteutuksia tehdään myös asiakkaan arkkitehtisuunnitelmien pohjalta. Lisäksi tarvittavat lupa-asiat hoidetaan asiakkaan puolesta rakennusvalvontaan. Toteutuksesta annetaan aina ensin kustannusarvio, jonka pohjalta on turvallista lähteä liikkeelle.

– Kannustamme kiinteistön omistajia ja vuokralaisia sekä kiinteistöjä etsiviä suunnittelemaan uudistusta tarvittaessa yhdessä. Parhaassa tapauksessa julkisivusaneeraus tukee niin kiinteistön omistajan kuin vuokralaisen liiketoimintaa, painottaa Koivumaa.

Tutustu tästä Tampereella toimivalle Näsin Vesijohtoliike Oy:lle toteutettuun julkisivusaneerauskohteeseen.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>