Viimeisimmät julkaisut

Teräselementti investoi Pohjoismaiden suurimpaan rullataivutuskoneeseen

Teräselementin Lempäälän tehtaalta löytyy nyt Pohjoismaiden suurin rullataivutuskone Faccin RCMI360.

CNC-ohjatun Faccin-rullataivutuskoneen avulla voidaan taivuttaa järeitäkin teräsprofiileja jopa 600 millimetriin asti.

Faccin on maailman johtava taivutuskonevalmistaja, jonka tuotteet ovat tunnettuja erityisesti kestävyydestään ja laadustaan. Teräselementin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Viitalan mukaan uusi rullataivutuskone mahdollistaa uudenlaista tarkkuutta haastavienkin kaarevien muotojen työstämiseen. Erityisesti arkkitehdeille laite tarjoaa merkittävästi lisää mahdollisuuksia ja vapauksia suunnitteluun.

”Nyt pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin entistä laajemmalla skaalalla. Samalla voimme tarjota saman katon alta kattavamman kokonaisuuden. Teräselementin tavoitteena on olla jatkossakin teknisen kehityksen kärjessä. Nyt hankittu Faccin-rullataivutuskone täydentää omalta osaltaan korkean teknologian osaamista, kuten aiemmin hankittu Suomen suurin putkilaser, josta meillä on vahva osaaminen”, Viitala kertoo.

Tamperelainen Vossi Group on toimittanut Faccin-rullataivutuskoneen Teräselementille maaliskuussa. Kone on nyt asennettu paikalleen, ja tällä hetkellä meneillään ovat käyttöönottokoulutukset ja viimeistelytyöt. Loppuvuoden aikana Teräselementillä päästään tekemään entistä järeämpiä taivutuksia ja toimittamaan niitä myös asiakkaille.

Lisätiedot:
Jarmo Viitala
hallituksen puheenjohtaja
Teräselementti Oy
Puh. 0400 477 444

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen. Yrityksen liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Teräselementin tarjontaan kuuluvat teräshallit ja -rungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Lue lisää: www.teraselementti.fi 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>