Viimeisimmät julkaisut

Teknowaren uusi tehdas on täynnä ympäristöystävällistä teknologiaa

Uusi tehdas on ollut täydessä toiminnassa jo kesäkuusta 2016 lähtien. Tehtaassa valmistetaan LED-valaisimia ja valaistuselektroniikkaa, modernia teknologiaa, koneita ja laitteita hyödyntäen. Tuotteita toimitetaan tehtaasta ympäri maailmaa Teknowaren ajoneuvo- ja turvavalaistusasiakkaille.

Teknowaren viimeisin tehdaslaajennus Lahdessa lisäsi tuotanto- ja toimistotiloja 4 500 m2:lla.

Teknowaren viimeisin tehdaslaajennus Lahdessa lisäsi tuotanto- ja toimistotiloja 4 500 m2:lla.

Investointi uusiin tiloihin ja pitkälle automatisoituihin koneisiin varmistaa nopeat toimitukset suurivolyymisille tuotteille, pienempivolyymisten tuotteiden sujuvan tuotannon, ja mahdollistaa myös kapasiteetin noston tulevaisuudessa. Uusi tehdas parantaa myös tuotteiden korkeaa laatutasoa entisestään, älykkäällä ilmastointijärjestelmällä varustetun varastoautomaatin sekä automatisoidun testausjärjestelmän ansiosta.

Uusi tehdas huolehtii ympäristöstä ja auttaa siten ponnisteluissa ilmastonmuutosta vastaan. Uudet tilat on varustettu ympäristöystävällisellä, maalämpö- ja viilennysjärjestelmällä, mahdollistaen näin lämpötilan säilyttämisen jatkuvasti miellyttävällä tasolla. Uuden rakennuksen valaistus perustuu viimeisimpään LED-teknologiaan ja sitä ohjataan sensoreilla ja ajastimilla, mikä pienentää energiankulutusta.

Myös sähköautot on huomioitu lisäämällä latauspisteitä parkkipaikalle. Tuulivoimalla tuotettua ja EECS RES-GO-sertifioitua, uusiutuvaa energiaa käytetään Teknowaren Lahden kaikissa rakennuksissa, niin uudessa tehtaassa kuin olemassa olevissa kiinteistöissä. Tämä kaikki auttaa pienentämään Teknowaren sekä sen tuotteiden hiilijalanjälkeä.

www.teknoware.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>