Viimeisimmät julkaisut

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön apuraha haettavissa

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön vuotuista 20 000 euron apurahaa voi nyt hakea. Hakuaika kestää syyskuun loppuun saakka. Apuraha myönnetään terveellistä, kestävää ja tuottavaa rakennettua ympäristöä edistävälle tuotteelle, palvelulle tai hankkeelle, joka hyödyntää uutta teknologiaa ja jolla on kansainvälistä potentiaalia sisäympäristöalalla.

Muita kriteerejä palkitsemiselle ovat energia- ja resurssitehokkuus, hyvän sisäympäristön kehittäminen, alan uudistaminen ja loppukäyttäjien tarpeiden ymmärrys. Vuonna 2020 palkitsemisperusteissa painottuvat ilmastonmuutoksen hallinta, kiertotalous ja digitaalisuus.

Säätiö voi palkita apurahalla yritysten ohella yhteisöjä tai yksityishenkilöitä. Erityisasemassa arvioinnissa palkinnon saajiksi ovat pk-yritykset. Mukana palkittavien yritysten valinnassa ovat Talotekninen teollisuus ja kauppa ry,  Rakennusteollisuus RT ry ja RAKLI ry. Lopullisen päätöksen tekee säätiön hallitus. Palkinto luovutetaan Kiinteistöalan vuosiseminaarissa Tampereella 12.11.2020.

Vuonna 1994 perustetun Teknologiasta tuotteiksi -säätiön toiminta-ajatus on edistää terveellisiä, kestäviä ja tuottavia sisäympäristöjä tukemalla kiinteistö- ja rakennusalan innovaatioiden tuotteistamista. Säätiön hallituksessa ovat edustettuina Business Finland, Finnvera, Työ- ja elinkeinoministeriö, Keksintösäätiö, SITRA, Ympäristöministeriö, Iitin kunta ja Halton Oy.

Apurahahakemus tehdään osoitteessa https://hakemus.teknologiastatuotteiksi.fi/.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>