Viimeisimmät julkaisut

Technopolis sai uusia LEED-ympäristösertifikaatteja Tampereella ja Vilnassa

Technopolis on saanut kultatason LEED-sertifikaatit (Leadership in Energy and Environmental Design) uusille Tampereen Yliopistonrinteen ja Vilnan Deltan rakennuksille. Tunnustus Deltalle on ensimmäinen uudisrakentamiselle myönnetty LEED-sertifikaatti Liettuassa.

Technopoliksella on nyt yhteensä 27 LEED-sertifikaatin saavuttanutta kiinteistöä, joiden pinta-ala vastaa yli 40 prosenttia yrityksen hallinnoimasta kokonaispinta-alasta. ”Vastuullisuus on osa Technopoliksen DNA:ta, se vahvistaa kiinteistöjemme korkeita vuokrausasteita ja toimintamme tehokkuutta. Vastuullisella toiminnalla pyrimme tuottamaan lisäarvoa sekä asiakkaillemme että sijoittajillemme. Hyödynnämme luokitusjärjestelmiä johdonmukaisesti parantaaksemme rakennustemme ympäristösuorituskykyä. Kansainvälisesti tunnetun kolmannen osapuolen myöntämä sertifikaatti on osoitus työmme laadusta”, sanoo Technopoliksen vastuullisuuspäällikkö Johanna Kivelä.

Technopolis on panostanut erityisesti rakennusten energiatehokkuuteen ja vedenkulutuksen vähentämiseen. Yliopistonrinteen kampuksen uusiin osiin asennettiin aurinkopaneelit, jotka tuottavat uusiutuvaa energiaa vuosittain noin 22 000 kWh. Vilnan uusi kiinteistö sai LEED-sertifikaatissa täydet pisteet vedenkulutuksen vähentämisestä ennen kaikkea modernien vesikalusteiden ansioista.

Technopoliksen LEED-konsulttina toimi Ramboll molemmissa projekteissa. Sertifikaatit myöntää US Green Building Council.

 

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen menestykseen kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 50 000 työntekijälle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin. www.technopolis.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>