Viimeisimmät julkaisut

Technopolis laajentaa kampustaan Vantaalla

Technopolis laajentaa Vantaan Aviapoliksen kampustaan voimakkaan kysynnän vuoksi

Kuva: Technopolis/Aviapolis H-talo

15,1 miljoonan euron hanke käynnistetään kesäkuussa 2017, ja sen arvioidaan valmistuvan marraskuussa 2018.

”Edellinen laajennusosamme valmistui vuonna 2015 ja on ollut siitä lähtien täyteen vuokrattu. Maaliskuun lopussa Vantaan kampuksemme vuokrausaste oli 95 prosenttia. Kampus on sijainniltaan pääkaupunkiseudun parhaimmistoa, lähellä Kehärataa ja lentoasemaa ja keskellä nopeasti kehittyvää Aviapoliksen aluetta”, sanoo Jukka Vakula, Technopoliksen pääkaupunkiseudun liiketoimintayksikön johtaja.

”Haluamme tarjota niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaillemme joustavuutta ja kasvumahdollisuuksia Technopolis Aviapoliksessa. Meille on tärkeää kehittää kampustamme niin, että se tarjoaa ensiluokkaisia jaettuja työtiloja ja palveluita. Asiakkaamme voivat hyödyntää coworking-tilojamme omien toimistojensa jatkeena ja päästä osaksi saman henkisten ihmisten dynaamista yhteisöä”, sanoo Vakula.

Aviapoliksen alue on yksi Suomen nopeimmin kasvavista korkean osaamisen keskittymistä. ”Technopoliksen yhteisöllisyyttä tukeva kampus synnyttää vuorovaikutusta yritysten välillä ja vahvistaa osaltaan alueen elinvoimaa rakentavien innovaatioiden syntymistä”, sanoo Vantaan kaupungin elinkeinojohtaja José Valanta.

Laajennuksen vuokrattava toimistopinta-ala on 5 000 neliömetriä ja sen myötä Technopoliksen Aviapolis-kampuksen kokonaispinta-ala kasvaa 30 000 neliömetriin. Technopolis voi kasvattaa kampuksen pinta-alaa tämän jälkeen vielä 25 000 neliömetrillä. Investoinnin vakiintunut nettovuokratuotto on arviolta 8 %.

Technopolis Oyj

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen menestykseen kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 50 000 työntekijälle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin. www.technopolis.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>