Viimeisimmät julkaisut

Technopoliksen coworking-työtila UMA Esplanad laajenee

Technopoliksen Helsingin ydinkeskustan coworking-tilaa, UMA Esplanadia, laajennetaan voimakkaasti kasvaneen kysynnän vuoksi vain vuosi avaamisen jälkeen. Stockmannin Kirjatalossa sijaitsevan UMA Esplanadin uusi osa avataan 2. toukokuuta 2017

Työelämä on murroksessa tietotyön ollessa yhä vähemmän aikaan ja paikkaan sidottua. Muutoksen myötä työympäristöltä vaaditaan yhä enemmän joustavuutta ja tehokkuutta, mutta myös viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

”Työtiloista on tullut yrityksille kilpailutekijä, jolla houkutellaan yrityksiin parhaat työntekijät. Coworking-tilamme ovat olleet erittäin suosittuja myös suurten yritysten työntekijöille, joille työnantaja on halunnut tarjota lisää valinnanvapautta työn tekemiseen. Viime syksynä toteutetussa asiakastyytyväisyyskyselyssä UMA-työtilamme saivat erinomaiset arvosanat ja nettosuositteluindeksi (NPS) oli jopa 71”, sanoo Technopoliksen palvelujohtaja Niko Pulli.

UMA Esplanadin laajennusosaan rakennetaan lisää pientoimistoja, kokoustilaa ja avotyötilaa. ”UMA Esplanadilla on huippusijainti, ja sinne on toivottu lisää pientoimistoja. Nyt niiden lukumäärä nelinkertaistuu ja osasta niistä on upeat näkymät Pohjoisesplanadille. Meille on tärkeää vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin joustavilla tilaratkaisuilla ja monipuolisilla palveluilla, jotta he voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa”, sanoo Pulli. Tällä hetkellä UMA-jäsenten määrä on jo reilusti yli 500.

UMA Esplanadin uuden osan avajaisia vietetään 28.4.2017.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>