Viimeisimmät julkaisut

Technopolikselle tunnustusta vastuullisuudesta

Technopolis osallistui GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) -vertailuun kolmatta kertaa peräkkäin ja saavutti jälleen arvostetun Green Star -luokituksen toiminnastaan kestävän kehityksen edistämiseksi. Technopoliksen vastuullisuusraportti palkittiin myös EPRAn hopeisella sBPR-luokituksella.

Palkinnot osoittavat Technopoliksen olevan kestävän kehityksen edelläkävijä kiinteistöalalla. ”Tällaiset ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja hyvään hallintoon liittyvät kansainvälisen tason tunnustukset heijastavat henkilökuntamme vahvaa sitoutumista vastuullisuuteen”, sanoo Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang.

Technopolis Ülemiste Solar Panels

Technopolis Ülemiste Solar Panels

Technopoliksen panostus rakennusten ympäristötehokkuuden kehittämiseen näkyy menestyksenä GRESB-vertailussa. Technopolis erottui edukseen erityisesti uusien rakennusten ja suurten korjaushankkeiden kategoriassa saaden siinä yhdet korkeimmista pisteistä. Viimeaikaisiin kohokohtiin lukeutuvat Liettuan ensimmäisen LEED-luokituksen saavuttaminen ja modernit aurinkopaneeliratkaisut uusissa rakennuksissa Tampereen Yliopistonrinteellä ja Tallinnan Ülemistessa.

Green Star -luokituksen lisäksi Technopoliksen vuoden 2015 yhteiskuntavastuuraportti sai hopeisen EPRA sBPR-palkinnon. ”Jatkamme raportointimme kehittämistä myös tulevaisuudessa. Meille on ensiarvoisen tärkeää avata toimintamme ympäristö- ja yhteiskunnallisia vaikutuksia läpinäkyvällä ja tarkoituksenmukaisella tavalla”, sanoo Johanna Kivelä, Technopoliksen vastuullisuuspäällikkö.

 


Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen menestykseen kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 21 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 49 000 työntekijälle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin. www.technopolis.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>